Ulaştırma Bakanı Kaman’a geldi

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, çalışma ziyareti kapsamında Kırşehir ve Kaman’da bir dizi ziyaretler gerçekleştirdi.

31.08.2022
927
A+
A-

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, çalışma ziyareti kapsamında Kırşehir ve Kaman’da bir dizi ziyaretler gerçekleştirdi.

24 Ağustos 2022 Çarşamba günü saat 13.30’da Kırşehir Valiliğini ziyaretle başlayan Ulaştırma Bakanı Karaismailoğlu, Ak Parti ve MHP Kırşehir İl Başkanlıklarını da ziyaret ettikten sonra saat 17.00’de Kaman-Savcılı-Toklumen-Kırşehir Yolu Şantiyesinde basın açıklamasında bulundu.

Ülke genelinde ulaştırma ve altyapı alanında hükümetleri boyunca yaptıkları çalışmaları, müşteri garantili yollar, hastaneler ve hava alanları dahil tüm çalışmalara değinen Bakan Karaismailoğlu, özelinde Kırşehir’e yaptıkları çalışmaları da sıraladı. Kırşehir’e tren hattı, havaalanı, çevre yolu yapımı ve Kaman yollarının durumu hakkında bir bilgi vermedi.

2023’TE AÇILACAK

Hükümetin yol, hastane ve okul inşaatı programı dâhilinde 2016 yılında ihale edilen ve 2017 Ağustos ayında yapım çalışmasına başlanan Kaman-Toklumen-Kırşehir yolu 2019 yılında tamamlanarak hizmete açılacaktı. Ancak aradan geçen 5 yıl içerisinde 71 kilometrelik yolun sadece Toklumen-Kırşehir arasındaki 35 kilometrelik bölümünün tamamlandığını açıklayan Ulaştırma Bakanı Karaismailoğlu, bu yolun 2023’te tamamlanacağını söyledi.

Kırşehir ve Kaman ziyaretinde biz habercilere Bakan beye içinde ilimizin ve ilçemizin sorunlarının ve isteklerinin bulunduğu bir proje ya da öneri dosyası verildiği bilgisi ulaşmazken, Çağırkan’da bulunan Kalehöyük Arkeoloji Müzesinde partili gençler ile söyleşi gerçekleştirdi. Bakan Karaismailoğlu’na burada Kaman Abdalları tarafından da müzik ziyafeti verildi.

BELEDİYEYİ ZİYARET ETTİ

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, çalışma ziyareti kapsamında Kırşehir gezisi sonunda Ankara’ya dönerken akşam saat 20.00 sularında Kaman Belediyesini de ziyaret etti.

Belediye önünde Kaymakam Vekili Yunus Emre Polat, Başkan Necati Çolak, İl Başkanı Seher Ünsal, Ak Parti İlçe Başkan Vekili Mustafa Şahin, MHP İlçe Başkanı Yılmaz Uzunay, Milletvekili Mustafa Kendirli, İl Genel Meclis Üyesi Emre Demirci, Belediye Meclis Üyeleri, partililer ve belediye personeli tarafından karşılanan Bakan Karaismailoğlu, başkanlık makamında bir süre sohbet etiler. Kaman ilçemize yapılacak olan hizmetlere destek sözü verdiği belirtilen Bakan Karaismailoğlu ilçemizden ayrıldı.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR  9’u 5 geçe hayat durdu

ULAŞAMIYORUZ

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu’nun Kaman Belediyesi ziyaret edeceği belirtilen saat 19.30’dan yaklaşık 2 saat öncesinden tüm yolların kesişme noktası olan Belediye önü kavşağının ve bağlı yolların trafiğe kapatılması sürücüleri canından bezdirirken, saat 20.10 sularında Ulaştırma Bakan’ın Kaman’a geldiği sosyal medyada paylaşılmaya başladı. Osman Bölükbaşı’ndan öğrendikleri nüktedanlıkla birçok hemşerimiz paylaşımların altına “Ulaşamıyoruz” notları ile durumu protesto ettiler.

Öte yandan, Çarşamba akşamı gerçekleşecek olan ziyaret öncesi Çarşamba sabahından itibaren Belediye ve Atatürk Anıtı önündeki park yerlerinin şeritlerle kapatılması da alışverişe gelen ve park yeri bulamayan Kamanlılar tarafından büyük tepkiyle karşılandı. / İbrahim AKTÜRK

YORUMLAR

Bir Cevap Yazın

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.