Ülkücü Şehit Metin Akkoç Anıldı

Kamanlı Ülkücü Şehit Metin Akkoç, şahadetinin 41. yılında kabri başında anıldı.

07.01.2020
984
A+
A-

Milliyetçi Hareket Partisi Kaman İlçe Teşkilatı ile Kaman Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı Başkanlığı tarafından 3 Ocak 2020 Cuma günü Cuma Namazı sonrasında Cuma Mahallesi Mezarlığındaki kabri başında anıldı.

Kaman Ülkü Ocakları Başkanı Çağatay Kaya ve beraberindeki Ülkücü gençler Şehit Metin Akkoç’un kabrinde Kuran-ı Kerim okuyup dua ettiler. Heyet aynı mezarlıkta ebedi istirahate çekilen Ülkücü Şehitler Osman Ağar ve Saim Ayas’ın da kabirlerini ziyaret edip tüm şehitler için dua ettiler. Mezarlık ziyaretinden sonra ise şehidin kardeşi Çetin Akkoç’un evi ziyaret edildi.

23 Nisan 1959 tarihinde Kaman’da doğan Ülkücü Şehit Metin Akkoç, Kütahya Eğitim Enstitüsü 2. sınıf öğrencisiydi. Üniversitede duvar gazetesi de çıkaran ve Kamanspor’da 4 numara ile savunma oyuncusu olarak oynayan Metin Akkoç, okul tatilinde geldiği baba ocağında arkadaşları ile pazar yerinde gezerken bildiri dağıtan solcu militanlarla çıkan tartışmada 3 Ocak 1979’da henüz 20 yaşında kurşunlanarak katledilmişti. / Pınar AKTÜRK

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR  2023 bütçesi 150 Milyon
YORUMLAR

Bir Cevap Yazın

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.