Ulusal Bilek Güreşi ve Satranç Turnuvaları düzenlendi

Türkiye Vücut Geliştirme, Fitness ve Bilek Güreşi Federasyonu işbirliği ile Ulusal Bilek Güreşi Turnuvası ve Türkiye Satranç Federasyonu Kırşehir İl Temsilciliği işbirliği ile Satranç Turnuvası düzenlendi.

12.10.2022
867
A+
A-

Ceviz Festivali etkinlikleri kapsamında Kaman Belediyesinin girişimleriyle Türkiye Vücut Geliştirme, Fitness ve Bilek Güreşi Federasyonu işbirliği ile Ulusal Bilek Güreşi Turnuvası ve Türkiye Satranç Federasyonu Kırşehir İl Temsilciliği işbirliği ile Satranç Turnuvası düzenlendi.

BİLEĞİ KUVVETLİLER

Ulusal Bilek Güreşi Turnuvasında Bilek Güreşi Dünya Şampiyonları Ferit Osmanlı ile Kamanlı hemşerimiz Azra Sarı Ceviz Festivaline katılarak Başkan Çolak ile bilek güreşine tutuştular. Ulusal Bilek Güreşi Turnuvasında;

21 Yaş Altı Bayanlar Sağ Kol’da; 1.Azra Sarı, 2.Sude Boy ve 3.Sıdıka Tekin.

15-18 Yaş Arası Bayanlar Sağ Kol’da; 1.Sıla Doğan, 2.Melehat Uysal ve 3.Büşra Yur.

15-18 Yaş Erkek Sağ Kol’da ise 1.Ramazan Kuzu, 2.Ahmet Eren Tuna ve 3.Abdullah Şahin dereceye girdiler.

Sporculara ödüllerini Belediye Başkanı Necati Çolak, Ak Parti İlçe Başkanı Kamil Avşaroğlu, Kırşehir Gençlik ve Spor İl Müdürü Numan Nafiz Şahin ve Belediye Meclis Üyesi Arif Göçmen takdim etti.

EN ZEKİLER

31. Kaman Ceviz, Kültür ve Sanat Festivali kapsamında düzenlenen satranç turnuvasında ise dereceye giren 8 Yaş ve Altı Kategorisinde dereceye giren yarışmacılara Belediye Başkanı Necati Çolak, 10 Yaş ve Altı Kategorisinde dereceye giren yarışmacılara Ak Parti İlçe Başkanı Kamil Avşaroğlu, 14 Yaş ve Altı Kategorisinde dereceye giren yarışmacılara Belediye Meclis Üyesi Musa Güzel, Açık Kategori Yarışmasında dereceye giren yarışmacılara Belediye Meclis Üyesi Arif Göçmen tarafından ödülleri verilirken, Satranç Turnuvası Hakemlerine ise Kırşehir Gençlik ve Spor İl Müdürü Numan Nafiz Şahin tarafından plaket takdim edildi.

Santran Turnuvasında Kategorisine göre dereceye giren isimler ise şöyle:

8 Yaş ve Altı Kategorisinde; 1.Ömür Nedim Yavaş, 2.Ömer Faruk Yıldız ve 3.Mustafa Kerem Uslu.

10 Yaş ve Altı Kategorisinde; 1.Kerem Polat, 2.Salih Aydın ve 3.Yusuf Ekinci.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR  Kaman Sahipsizliği Yaşıyor

14 Yaş ve Altı Kategorisinde; 1.Ömer Aydın, 2.Rıfat Poyraz Civil ve 3.Ali Sarper Serim.

Açık Kategoride ise 1.Doruk Avcı, 2.Çınar İçöz ve 3.Bekir Çelik. / Sultan AKTÜRK

YORUMLAR

Bir Cevap Yazın

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.