Vatandaş Uyardı Belediye Düzeltti

İstanbul’da yaşayan hemşerimiz Ramazan Gök, Çiftlikli Mahallesindeki Çeşmenin içler acısı durumunu belediyeye bildirip düzeltilmesini istedi.

11.09.2019
674
A+
A-

İstanbul’da yaşayan ve Kaman’daki baba evine sık sık ziyarette bulunan hemşerimiz Ramazan Gök’ün mahallesinde gördüğü uygunsuz durumu belediyeye bildirmesinin ardından konuya sahip çıkan Belediye Başkanı Necati Çolak, çirkin durumu düzelteceklerini söyledi.

Çiftlikli Mahallesi Hamit Yolu üzerindeki eski Buğday Pazarı altında bulunan ve duvarla çevreli mahalle çeşmesinde alkol alınıp bir takım uygunsuz hareketlerin bulunduğunu gözlemleyip belgelendiren hemşerimiz Ramazan Gök, önce Çiftlikli Mahallesi Muhtarı İsmail Balbaşı, Ziyarettepe Mahallesi Muhtarı Yalçın Ocak, Yeni Mahalle Muhtarı Doğan Bor ve Eski Ziraat Odası Başkanı Selami Kayhan’a durumu yerinde gösterip konuyu belediyeye bildirdi.

Duruma el koyan ve duyarlı davranan Başkan Çolak’ın ekip göndererek önce çeşmeyi çevreleyen duvarları kaldırıp burada uygunsuz davranışların olmaması için önlem aldığını belirten hemşerimiz Ramazan Gök, daha sonra ise burayı halkın kullanıma sumak için düzelteceklerini belirten Başkan Necati Çolak’a ve belediye çalışanlarına teşekkür etti. / İbrahim AKTÜRK

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR  Toptan Kapatıyoruz!
YORUMLAR

Bir Cevap Yazın

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.