Vefat Eden Hemşerilerimiz

Kaman’da bayram haftasında vefat eden tüm hemşerilerimize Allah’tan rahmet, ailelerine başsağlığı dileriz.

12.06.2019
1.089
A+
A-

Kaman’da bayram haftasında vefat eden tüm hemşerilerimize Allah’tan rahmet, ailelerine başsağlığı dileriz.

Bayram Kana Bulandı

Darıözü mevkiinde yaşanan silahlı saldırı sonucu 1 kişi öldü 1 kişi de ağır yaralandı.

Edinilen bilgiye göre, Darıözü Mahallesi gölet yolunda bayramın ilk günü olan 4 Haziran 2019 Salı günü gece saatlerinde meydana gelen olayda, kimliği daha sonra belirlenen Hasan M. adlı kişi tarafından pompalı tüfekle açılan ateşte Mutlu ve Gökhan Uyan isimli kardeşler ağır yaralandı.

Tenha bir bölge de gerçekleşen olayın ardından zanlı kayıplara karışırken, ağır yaralanan Gökhan ve Mutlu Uyan kardeşler çevredekilerin ihbarı ile ağır yaralı olarak Kaman Devlet Hastaneye kaldırıldı. Yaralılardan Gökhan Uyan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamazken, Mutlu Uyan ise hayati tehlike kaydıyla Kırşehir Ahi Evran Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırıldı. Tedavisinin ardından taburcu edildi.

TOPRAĞA VERİLDİ

Yaşanan elim olay Kaman’da bayramı hüzne boğarken, evli ve 2 çocuk babası olup Ankara’da ikamet eden Kargınkızıközü Köyünden olup Orta Mahallede ikamet eden Arap Uyan’ın oğlu, Orta Mahalle Muhtar Adayı Sucaattin Uyan’ın kardeşi 34 yaşındaki Gökhan Uyan’ın cenazesi otopsi işleminin ardından 6 Haziran Perşembe günü ikindi namazını müteakip Çarşı Camiinde kılınan kalabalık bir cenaze namazının ardından Hacıpınar Mahallesi Mezarlığına defnedildi.

KATİL ZANLISI YAKALANDI

Tartışma sonucu yaşanan acı olayı gerçekleştiren katil zanlısı hakkında çok yönlü araştırmalarını yürüten emniyet güçleri olaydan 5 gün sonra Kırıkkale’ye kaçmakta olduğunu tespit ettikleri Hasan M.’yi operasyonla yakaladılar. İlçe Emniyet Müdürlüğündeki işlemlerin ardından Kaman Adliyesine çıkarılan zanlı mahkemece ‘kasten adam öldürmek’ suçundan tutuklandı. / Muzaffer AKTÜRK

**************************************

Bektaş’lardan Fadime Nine vefat etti

Kaman’ın tanınmış ailelerinden Bektaşlar’dan Kaman Eski esnaflarından ve otobüsçülerinden Hüsnü Bektaş’ın eşi, Nurettin ve Gazi Bektaş’ın anneleri Fadime Bektaş vefat etti.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR  Kaman’ımızın değerleri TV kanallarında

1930 doğumlu Fadime ninenin cenazesi 7 Haziran 2019 Cuma günü ikindi namazını müteakip Çarşı Camiinde kılınan cenaze namazının ardından Cuma Mahallesi mezarlığına defnedildi. Taziyesi, Çiftlikli Mahallesi Yıldırımkent Sitesinde kabul edilmekte.

Kaman Ak Haber Gazetesi olarak, 2 erkek ile 4 kız çocuğu annesi ve çok sayıda torun sahibi olan Fadime nineye Allah’tan rahmet Bektaş ailesine başsağlığı dileriz. / Sultan AKTÜRK

**************************************

Mühendis Pevrul’un evlat Acısı

Kaman’da ve birçok şehirde mühendislik ve müteahhitlik yapan Çağırkanlı hemşerimiz Pevrul Özel’in oğlu 45 yaşındaki Barış Özel, Kaman-Kırşehir yolu üzerinde geçirdiği trafik kazası sonucu yaşamını yitirdi.

Edinilen bilgiye göre, 9 Haziran 2019 Pazar günü Çağırkan Köyü arazisinde iken akşam saatlerinde kendi kullandığı aracı ile evine dönmek üzere yola çıkan Barış Özel, arazi yolunda aracının çamura saplanması sonucu yaya olarak Çağırkan-Başköy arasında yardım istemek üzere anayola çıktı.

Gece 21.00 sularında navigasyon yardımı ile 34 plakalı aracı ile Kocaeli’ne gitmekte olan 20 yaşlarındaki bayan E.Ç.’nin kullandığı araç karanlıkta önüne çıkan Barış Özel’e çarptı. İhbar üzerine olay yerine gelen sağlık ekipleri Barış Özel’in hayatını kaybettiğini belirlerken, Jandarmanın kaza ile ilgili çok yönlü soruşturma başlattığı öğrenildi.

Elim bir olay sonrası yaşamını yitiren 1974 doğumlu, evli ve 2 çocuk babası hemşerimiz Barış Özel’in cenazesi Pazartesi günü Çağırkan Köyü Yeni Mahalle Camiinde ikindi namazı sonrası kılınan cenaze namazının ardından toprağa verildi.

Kaman Ak Haber Gazetesi olarak, merhum Barış kardeşimize Allah’tan rahmet, Özel ailesine başsağlığı dileriz. / Muzaffer AKTÜRK

YORUMLAR

Bir Cevap Yazın

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.