Veteriner Hekim Fatih, Bitlis’e atandı

Kaman Belediyesinde görev yapan Veteriner Hekim Fatih Korcan Kozan, Bitlis İl Tarım ve Orman Bakanlığı personeli olarak atandı.

17.06.2020
1.624
A+
A-

Kaman Belediyesinde görev yapan Veteriner Hekim Fatih Korcan Kozan, Bitlis İl Tarım ve Orman Bakanlığı personeli olarak atandı.

Elazığ Fırat Üniversitesi mezunu olan Fatih Korcan Kozan, yaklaşık 2 yıldır Kaman Belediyesinde geçici olarak görev yapıyordu.

Daha öncede Ankara’da özel bir veteriner kliniğinde çalışan ve evcil hayvanlar konusunda uzmanlaşan Veteriner Hekim Fatih, Kaman Belediyesinin sokak hayvanları için projelendirdiği Hayvan Bakım Evi ve Rehabilitasyon Merkezinin tamamlanması aşamasında özel gayret gösterdi.

Evcil hayvanların yanı sıra büyükbaş hayvan konusunda da vatandaşların taleplerine cevap vererek Kaman halkının ve hayvan severlerin sevgisini kazanan Fatih Korcan Kozan, pandemi sonrasında da mesai gözetmeksizin hem koruyucu amaçlı, hem de enfekte yerlerin dezenfeksiyonu amacıyla yapılan çalışmalara katıldı.

Kaman Ak Haber Gazetesi olarak, birbirinden güzel doğa fotoğrafları da çekerek sosyal medyadan takipçileriyle paylaşan Fotoğraf Sanatçısı ve Veteriner Hekim Fatih Korcan Kozan kardeşimize yeni görevinde başarılar deriz. / Muzaffer AKTÜRK

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR  Eşi Sultan Aşkın adına hastaneye cihaz hibe etti
YORUMLAR

Bir Cevap Yazın

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.