Yeşil Kaman TV Yayın Hayatına Başladı

Kaman merkezli olarak internet üzerinden yayın hayatına başlayan Yeşil Kaman TV şimdiden büyük beğeni ve takdir kazandı.

21.11.2019
889
A+
A-

Kırşehir’in en büyük ilçesi, tarihi geçmişi ve ünlü ceviziyle ilimizin adını dünyaya duyuran Kaman’da yeni bir ses, yeni bir soluk ve yeni bir heyecanla kurulan Yeşil Kaman TV internet ortamında yayın hayatına başladı.

Kaman merkezli olarak internet üzerinden yayın hayatına başlayan Yeşil Kaman TV şimdiden büyük beğeni ve takdir kazandı.

Genç ve atılımcı hemşerilerimiz Vahit Aldı ve Özkan Ocak önderliğinde kurulan Yeşil Kaman TV, yaptığı haberler ile Kaman halkının sesi ve soluğu olurken, bir yanda da düzenledikleri programlar ile Kaman ve Kırşehir kültürünü izleyicisi ile buluşturuyor.

Yeşil Kaman TV kurucularından Vahit Aldı, gazetemize yaptığı açıklamasında bu iş için çok çaba harcadıklarını belirterek; “Kaman Kırşehir’in önemli ilçelerinden bir tanesi. Yeşil Kaman TV ise Kaman halkının artık kendi televizyonudur. Kaman’da bir televizyon yayınının olmaması çok büyük bir eksiklikti. Biz çıktığımız bu yolda Kaman halkının sesi, soluğu olmak istedik. Onları ilçemizde olan olaylardan haberdar etmek isterken bir taraftan da yapacağımız programlar ile yeni bir soluk getirmek istiyoruz. Yurt dışında ki, şehir dışında ki vatandaşlarımız bizleri izleyerek bir nebzede olsun hasret gidersin istiyoruz. Çok zorluklar ile bu kanalı kurduk. Zorlu bir süreçten geçtik ama yılmadık. Kaman halkından desteklerini esirgememelerini istiyoruz. Ayrıca bu kanalın kurulum aşamasında desteklerini esirgemeyen Kaman Belediyesi’ne de teşekkürlerimizi iletiyoruz,” dedi.

Google Play üzerinden Android uygulaması ile cep telefonlarından da takip edilebilecek olan Yeşil Kaman TV’yi www.yesilkamantv.com internet adresinden ve sosyal medya üzerinden yesilkamantv adıyla facebook ve instagram ile TvKaman adıyla twitter hesabınızdan takip edebilirsiniz.

Kaman Ak Haber Gazetesi olarak internet televizyonculuğuna başlayan hemşerilerimize başarılar dileriz. / Sultan AKTÜRK

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR  Girgin Köy ziyaretlerine devam ediyor
YORUMLAR

Bir Cevap Yazın

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.