Yeşil Kamanspor İlk Maçında Puan Kaybetti

Kırşehir 1. Amatör Küme Futbol Ligi’nin 2019-2020 sezonu açılışının ilk karşılaşmasına deplasmanda çıkan Yeşil Kamanspor, hafta sonu Mucur İlçe Stadında Mucurspor ile karşılaştı.

18.12.2019
1.082
A+
A-

Kırşehir 1. Amatör Küme Futbol Ligi’nin 2019-2020 sezonu açılışının ilk karşılaşmasına deplasmanda çıkan Yeşil Kamanspor, hafta sonu Mucur İlçe Stadında Mucurspor ile karşılaştı.

Mucurspor’dan Murat Çağlar’ın henüz 2.dakikada attığı tek golle karşılaşmayı 1-0 yenik kapatan Yeşil Kamanspor, 4 takımın yarıştığı Kırşehir 1. Amatör Küme Lig Fikstüründe -1 puanla 3. Sırada yerini aldı.

Oldukça çekişmeli ve zevkli geçen maç kıran kırana geçerken, Mucurspor 1-0 kazandığı maç sonunda lige 3 puanla başlamış oldu.

Yeşil Kamanspor’un 14 Aralık Cumartesi günü saat 13.00’de Mucurspor’la yaptığı ligin ilk karşılaşmasına destek amacıyla Kaman Belediye Başkanı Necati Çolak, Kurancılı Belediye Başkanı Adem Bıcakcı, Ak Parti İlçe Başkanı Kamil Avşaroğlu ile bir gurup tarafta katıldı. Maç öncesinde her iki takımı da tebrik eden Kaman heyeti, maçtan sonra Mucur Belediye Başkanı Atılgan Yılmaz’a da nezaket ziyaretinde bulundular.

MAÇIN KÜNYESİ

STAD: Mucur İlçe Stadyumu.

HAKEMLER: Osman Köksaldı, Abdurrahman Atabay, Murat Yağlı.

MUCURSPOR: Bektaş Beyazıt, Sadık Hüseyin Yıldırım, Cezayir Tunç, Fırat Çulcu, Hasan Eren, İbrahim Traore, Ali Çağlayan, Toumani, Melih Akyıldız, Kürşat Yağız, Murat Çağlar.

YEDEKLER: Ömer Osman Erkal, Onur Gülderen, Vedat Demir, Osman Canlıer, Mehmet Seçen, Ömer Demiryol, Altan Yıldız.

ANTRENÖR: Zafer Özbek

YEŞİL KAMANSPOR: Hakan Kaya, Abdulbaki Ceylan, Yusuf Esen, Hidayet Aslan, Sefacan Doğanay Ulubaş, Ozan Efe, Gürkan Alkan, Gökhan Tapan, Semih Çiftçi, Zafer Yıldız.

YEDEKLER: Mert Hangül, Latif Bayram, Mehmet Kaya, Alican Kurt, Mehmetcan Kara, Tolga Karaemir.

ANTRENÖR: Yahya Ulaş.

GOL: Dk.2 Murat Çağlar (Mucurspor)

Takımımız Yeşil Kamanspor’un önümüzdeki 4 haftada yapacağı karşılaşmalar ise şöyle:

2. Hafta: 21 Aralık 2019 Cumartesi Yeşil Kamanspor – Yeşil Özbağspor.

3.Hafta: 29 Aralık 2019 Pazar Yedigülspor – Yeşil Kamanspor.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR  Yeşil Kamanspor evinde berabere kaldı

4.Hafta: 26 Ocak 2019 Pazar Yeşil Kamanspor – Mucurspor.

5.Hafta: 1 Şubat 2019 Pazar Yeşil Özbağspor – Yeşil Kamanspor.

Ligin 6. Haftası ise 8-9 Şubat 2019 tarihlerinde final karşılaşmaları yapılarak şampiyon ve sıralama belirlenecek. / Muzaffer AKTÜRK

YORUMLAR

Bir Cevap Yazın

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.