Ziraat Odası Arazi Yollarını Düzelttiriyor

Kaman Ziraat Odası Başkanı Çetin Gökalp’in girişimleri sonucu ilçemiz genelindeki tüm arazi yollarının düzeltilmesi için çalışmalar başladı.

29.05.2019
569
A+
A-

Kaman Ziraat Odası Başkanı Çetin Gökalp’in girişimleri sonucu ilçemiz genelindeki tüm arazi yollarının düzeltilmesi için çalışmalar başladı.

Konuyla ilgili olarak gazetemize açıklamalarda bulunan Oda Başkanı Çetin Gökalp, Kaman Belediyesi, Kaman İlçe Özel İdare ve İl Özel İdaresi ile yaptıkları görüşmeler sonucu Kaman ilçemize bağlı 10 mahalle, 51 köy ve Kurancılı Kasabasının arazi yollarının bakım ve düzeltilmesi çalışmalarına başlandığını söyledi.

Gökalp, açıklamasında; “Arazi yollarımızın açılması çalışmalarında kullanılan mazotu oda olarak biz karşılayacağız. Belediyemiz ile Özel İdarenin araç ve personeli ise fedakârlık göstererek çiftçilerimizin rahatı için çalışmalara başladılar. Bir hafta içinde yaklaşık 20 köyümüzün arazi yollarını  düzelttik. Muhtarlarımızın da yardımıyla güzel bir çalışma gerçekleştiriyoruz. 15 gün içinde bütün köylerimizin ve mahallerimizin arazi yollarını açmış olacağız. Hasat öncesi çiftçilerimizin arazi yollarında rahat araçlarını kullanmaları için çaba gösteriyoruz. Şimdiden çiftçilerimizin ürünlerinin bereketli olmasını ve bol kazanç elde etmelerini dilerim,” dedi. / Sultan AKTÜRK

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR  Kaman-Kırşehir yolunda çok yüksek trafik kazası riski var
YORUMLAR

Bir Cevap Yazın

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.