Ziraat Odası Başkanlığına Çetin Gökalp Seçildi

Kaman Ziraat Odasının seçimli Olağan Genel Kurulu gerçekleştirildi. Kongrede mevcut Oda Başkanı İbrahim Öncül ile Çetin Gökalp’ın listeleri yarıştı.

26.02.2019
669
A+
A-

Kaman Ziraat Odasının seçimli Olağan Genel Kurulu gerçekleştirildi. Kongrede mevcut Oda Başkanı İbrahim Öncül ile Çetin Gökalp’ın listeleri yarıştı. Seçim sonunda 65 delegeden 41’inin oyunu almaya başaran Çetin Gökalp, Kaman Ziraat Odasının yeni başkanı seçildi. Öncül’ün listesi ise 23 oy aldı. 1 delege ise seçime katılmadı.

21 Şubat 2019 Perşembe günü Halk Eğitim Merkezi Salonunda gerçekleştirilen kongreye oda üyeleri ve çiftçilerin yanı sıra siyasi parti temsilcileri ile Kaman Belediye Başkan adayları da katılarak hayırlı olsun temennisinde bulundular. Genel Kurul maddelerinin görüşülüp karara bağlanmasının ardından ise seçimlere geçildi.

İki listenin yarıştığı seçimler oldukça hararetli geçerken, 7 Bin’den fazla üyenin daha önce seçimle belirlediği 65 delege Odanın yeni yönetimi belirledi. Yapılan seçimde 7 kişilik Oda Asıl Yönetim Kurulu ile 7 kişilik Yedek Yönetim Kurulu Üyesi ile 21 kişilik Oda Meclisi ve 16 kişilik yedeğini belirledi.

Oyların 3’te 2’sini alan Çetin Gökalp’ın listesi kongrenin galibi olurken, Çetin Gökalp başkanlığındaki Kaman Ziraat Odasının Yeni Yönetim Kurulu ise Uğur Topal, Cengiz Demir, Ali Tekeli, Lütfi Korkmaz, Mehmet Demir ve Köksal Doğan’dan oluştu.

Seçimin galibi olarak kongreye katılan delegeler ve çiftçilere teşekkür eden Çetin Gökalp, “Kaman’ımızın ve çiftçilerimizin sorunlarına çözüm olmaya, çiftçilerimizi kalkındırma ve teknolojik tarımda ilerleme sağlayabilmek için yatırımlar yapmaya, saygı, kardeşlik ve barış içerisinde emeği ve alın terini en yüce değer yapmaya talip olduğum için buradayım,” dedi. / Pınar AKTÜRK

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR  Sayı 1063 Sayfa 1
YORUMLAR

Bir Cevap Yazın

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.