Ziraat Odası, Perşembe günü seçim heyecanını yaşayacak

Kaman Ziraat Odası Başkanlık seçimi Perşembe günü yapılıyor. Mevcut Başkan İbrahim Öncül ile Çetin Gökalp aday olarak yarışacak.

20.02.2019
483
A+
A-

Kaman Ziraat Odası Başkanlık seçimi Perşembe günü yapılıyor. Mevcut Başkan İbrahim Öncül ile Çetin Gökalp aday olarak yarışacak.

İlçemizin en önemli kurumlarından ve sivil toplum örgütlerinden birisi olan Kaman Ziraat Odası’nın Seçimli Olağan Genel Kurul Toplantısı Perşembe günü gerçekleştirilecek.

Halk Eğitim Merkezi Toplantı Salonunda 21 Şubat Perşembe günü yapılacak olan seçimde Mevcut Başkan İbrahim Öncül ile Çetin Gökalp’in listeleri 65 delegenin oyunu almak için yarışacak.

DELEGE SEÇİMİ YAPILMIŞTI

Ziraat Odalarının tüzüğüne göre Kaman Ziraat Odasına kayıtlı 7 Binden fazla üye 16 Aralık Pazar günü saat 10.00-17.00 arasında Kaman’da 11, Kurancılı’da 4 mahalle ve 50 köy muhtarlıklarında yapılan seçimlerde 65 kişilik kongre delegesini seçmişlerdi.

Seçilen bu delegeler kongrede başkanlık için aday olan İbrahim Öncül ile Çetin Gökalp’in listelerine oy verecekler. Seçimi kazanan başkan ve yönetimi 4 yıllık bir süreyle Kaman Ziraat Odasını yönetecek.

ÖNCE DOSTLUK KAZANSIN

Kaman Ak Haber Gazetesi olarak yapılacak olan seçimlerin Kamanlı çiftçilerimizin menfaatine yönelik olmasını ve seçim sürecinin centilmenlik içerisinde geçmesi temennisiyle dostluğun kazanmasını dileriz. / Pınar AKTÜRK

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR  Esnaf ve Tüccar’a İndirimli Elektrik
YORUMLAR

Bir Cevap Yazın

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.