Salman Diş Kliniği açıldı

Kaman’da ağız ve diş sağlığı alanında hizmet verecek olan Diş Hekimi hemşerimiz Ertan Salman’a ait Özel Diş Kliniği kalabalık bir açılışla hizmete girdi.

28.09.2022
1.526
A+
A-

Kaman’da ağız ve diş sağlığı alanında hizmet verecek olan Diş Hekimi hemşerimiz Ertan Salman’a ait Özel Diş Kliniği kalabalık bir açılışla hizmete girdi.

Yeni Mahalle Atatürk Caddesi üzerinde bulunan Noter’in olduğu Şifa Plaza’nın ikinci katında kurulan Diş Kliniğinin açılış töreni 27 Eylül Salı günü saat 12.00’de gerçekleştirildi.

Aslen Kargınmeşe Köyünden olup Kaman’da ikamet etmekte olan Hazer Salman’ın oğlu 1984 doğumlu Diş Hekimi Ertan Salman’ın klinik açılışına Kaman Belediye Başkan Yardımcısı Eftal Avşar, Ak Parti İlçe Başkanı Kamil Avşaroğlu, MHP İlçe Başkanı Yılmaz Uzunay, CHP İlçe Başkanı Zeynel Kankal, İyi Parti İlçe Başkanı H.Hüseyin Karaboğaz, Deva Partisi İlçe Başkanı Hüseyin Yaman, Ak Parti İl Genel Meclis Üyesi Emre Demirci, partililer, mahalle muhtarları, davetliler ve vatandaşlar katıldı.

İmam Hatip Fikret Güzel’in duasının ardından Başkan Yardımcısı Eftal Avşar’ın iyi dilek konuşmasını müteakip ilçe başkanları ile birlikte ortaklaşa kesilen açılış kurdelesinin ardından protokol ve davetliler kliniği gezerek bilgi aldılar. Daha sonra katılımcılar yapılan ikramlarla birlikte bir süre sohbet ettiler.

2 yıl Erzurum’da ve 13 yıl da Erzincan’da özel klinik işleten ve memleketine dönme kararı alan genç hemşerimiz Diş Hekimi Ertan Salman’a başarılar dilerken, açılan Özel Diş Kliniğinin hemşerilerimize ve ilçe ekonomisine katkılar sunmasını temenni ederiz. / İbrahim AKTÜRK

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR  Alim Çelik vefat etti
YORUMLAR

Bir Cevap Yazın

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.