Avukat Arap Gökalp vefat etti

50 yıla yakın süredir Kaman’da Avukatlık yapan ve 2004 yılında Kaman Belediye Başkanlığına da bağımsız aday olan Avukat Arap Gökalp, bir süredir yaşadığı sağlık sorunları nedeniyle tedavi gördüğü hastanede vefat etti.

12.02.2024
1.416
A+
A-

Kargınkızıközü Köyü eşrafından Mehmet Hanifi oğlu 1946 doğumlu Arap Gökalp yaşamını yitirdi.

50 yıla yakın süredir Kaman’da Avukatlık yapan ve 2004 yılında Kaman Belediye Başkanlığına da bağımsız aday olan Avukat Arap Gökalp, bir süredir yaşadığı sağlık sorunları nedeniyle tedavi gördüğü hastanede vefat etti. Cenazesi, 12 Şubat 2024 Pazartesi günü öğle namazını müteakip Çarşı Camiinde kılınan kalabalık bir cenaze namazını müteakip Hacıpınar Mezarlığına defin edildi.

Taziyesi, Gaffar Mahallesindeki evinde kabul edilmekte olan 2 erkek ve 2 kız çocuğu babası merhum Arap Gökalp’in cenaze törenine çok sayıda siyasetçi, yargı mensubu ve meslektaşlarının yanı sıra sevenleri katıldı.

Kaman Ak Haber Gazetesi olarak, merhum Avukat Arap Gökalp’e Allah’tan rahmet, başta oğulları Eskişehir Cumhuriyet Savcısı Ayhan Gökalp ile Kaman CHP önceki Dönem Kaman İlçe Başkanı Avukat Çağdaş Gökalp olmak üzere sevenlerine ve hukuk camiasına başsağlığı dileriz.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR  İsmail Gökbulut vefat etti
YORUMLAR

Bir Cevap Yazın

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.