“Deli İbo” Vefat Etti

Kaman ilçemizin değerlerinden bir yıldız daha kaydı. Asıl adı İbrahim Gülşen olan nam-ı diğer “Deli İbo” Keskin Cezaevi’nde yaşamını yitirdi.

29.05.2019
782
A+
A-

Kaman ilçemizin değerlerinden bir yıldız daha kaydı. Asıl adı İbrahim Gülşen olan nam-ı diğer “Deli İbo” kalp krizi sonucu Sincan Koru Hastanesinde yaşamını yitirdi.

Edinilen bilgiye göre, 21 Nisan 2019 tarihinde Ankara AŞTİ civarında fenalaşarak yere yıkılan Meczup İbrahim kardeşimize ilk yardımı vatandaşlar yaparak ambulansla haber verdiler. İlk önce Çukurambar’daki Koru Hastanesine kaldırılan İbrahim Gülşen, ilk müdahalesinin ardından burada yer olmadığı gerekçesi ile aynı hastanenin Sincan’da bulunan başka birimine sevk edildi. Burada makineye bağlı koma halinde hayatta tutulan Gülşen, bir aylık yaşam mücadelesini kaybederek vefat etti.

Manıca Camii yanında ikamet eden merhum Mustafa Gülşen’in oğlu olan 1972 doğumlu İbrahim Gülşen’in cenazesi Cumartesi günü öğle namazını müteakip Çarşı Camiinde kılınan cenaze namazının ardından Cuma Mahallesi mezarlığına defnedildi.

Kaman Ak Haber Gazetesi olarak taziyesi Cuma Mahallesindeki evinde kabul edilmekte olan meczup İbrahim kardeşimize Allah’tan rahmet, ailesine ve Kaman halkına başsağlığı dileriz. / İbrahim AKTÜRK

Not: Halk arasında ve sosyal medya üzerinde yaşanan bilgi kirliliği ve yanlış bilgilendirme sonucu Gazetemiz Kaman Ak Haber’in basılı nüshasında “Deli İbo” Vefat Etti başlıklı haberimizde sehven Keskin’de Cezaevinde öldüğü bilgisi verilmiştir. Bu yanlışlıktan dolayı hem ailesinden hem de siz değerli okurlarımızdan özür dileriz.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR  Pekmez sezonu başladı
YORUMLAR

Bir Cevap Yazın

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.