Denizbank, Çiftçi Temsilcileri ile İftarda Buluştu

Denizbank Kaman Şubesi, Ziraat Odası Yönetimi ve Kamanlı çiftçilerle iftar yemeğinde bir araya geldi.

21.05.2019
621
A+
A-

Denizbank Kaman Şube Müdürü Haşmet Yüceer, 14 Mayıs Dünya Çiftçiler Günü’nü kutlamak ve bankanın çiftçilere özel yenilikçi kampanyalarını tanıtmak için Kaman Ziraat Odası Yönetimi ve Kamanlı çiftçilerle iftar yemeğinde bir araya geldi.

14 Mayıs Dünya Çiftçiler günü nedeniyle yeni Belediye Binasının en üst katında bulunan işletmeci Ayhan Özdemir’e ait Almina Cafe Restoran’da Kaman Ziraat Odası Başkanı Çetin Gökalp ile Yönetim Kurulu Üyeleri ve çiftçilerden oluşan bir heyetle leziz bir iftar sofrasında buluşan Şube Müdürü Haşmet Yüceer, her zaman üreticinin yanında olduklarını söyledi.

Denizbank AŞ Kaman Şube Müdürü Haşmet Yüceer, açıklamasında; “Binlerce yıldır bizlere hayat veren bu kadim topraklarda, yine binlerce yıldır toprağı nakış nakış işleyenlerin vazgeçmeden emekleriyle yoktan var ettikleri bir meslek var; çiftçilik.

Biz de güzel bir gelecek için tarımı her şeyden önce bir milli mesele olarak ele alıyor ve bu alanda lider özel banka olarak sektöre sağladığımız finansman desteğinin ötesinde, çiftçilerimizin genlerindeki yenilikçiliği açığa çıkarmak, tarım sektörünün dijital dönüşümüne katkı sağlamak adına yorulmak bilmeden çalışmaya devam ediyoruz.

Bu vesileyle, karnının doyduğu her öğün çiftçiye teşekkürü borç bilen, üreticimizin omzundaki yükü onunla beraber sırtlanan tüm saha ekiplerimizle birlikte üreticilerimizin 14 Mayıs Dünya Çiftçiler Gününü kutluyorum,” dedi. / Muzaffer AKTÜRK

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR  MYO’da Tehlike Çanları Çalıyor
YORUMLAR

Bir Cevap Yazın

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.