Dermatoloji Uzmanı Dr. Ali İhsan Güleç Göreve Başladı

Kırşehir ilimizin tek özel hastanesi olarak faaliyetini sürdüren Özel Musa Gül Hastanesi hekim kadrosunu güçlendirmeye devam ediyor. Bu kapsamda en son Dermatoloji Uzmanı Dr. Ali İhsan Güleç’i de kadrosuna dâhil etti.

04.10.2023
1.265
A+
A-

Kırşehir ilimizin tek özel hastanesi olarak faaliyetini sürdüren Özel Musa Gül Hastanesi hekim kadrosunu güçlendirmeye devam ediyor. Bu kapsamda en son Dermatoloji Uzmanı Dr. Ali İhsan Güleç’i de kadrosuna dâhil etti.

Konu ile ilgili bir açıklama yapan Hastane Genel Müdürü Lütfü İncir, “İlimizde eksikliği hissedilen branşlarda yeni hekimleri hastanemiz kadrosuna dâhil etmeye devam ediyoruz. Bu kapsamda son olarak Dermatoloji Uzmanı (Cildiye) Dr. Ali ihsan Güleç ilimize gelerek hastanemizde hasta kabulüne başlamış bulunmaktadır,” dedi.

Dermatoloji (Cildiye) Uzmanının da göreve başlamasıyla birlikte Özel Musa Gül Hastanesinin tüm ana branşlarda hizmet vermeye devam ettiği vurgulayan Genel Müdür İncir, açıklamasında; “Artık hemşerilerimizin il dışındaki hastanelere gitmelerine gerek kalmadı. Halkımız 0386 212 82 82 numaralı çağrı merkezimizi arayarak randevu oluşturabileceklerdir. Kaliteli ve güvenli sağlık hizmeti verme vizyonunumızı tavizsiz sürdürmeye devam etmekteyiz,” sözlerine de yer verdi.

Hasta kabulüne başlayan Dermatoloji Uzmanı Dr. Ali İhsan Güleç ise yaptığı açıklamada; “Kırşehir’de görev yapacak olmanın onuru, gururu ve heyecanını yaşıyorum. Hemşerilerime hizmet etmekten son derece mutlu olacağım,” ifadelerini kullandı.

1968 yılında eskiden Kırşehir ilimize bağlı bir ilçe olan Avanos’ta doğan Dr. Güleç; ilk, orta ve lise tahsilini Avanos’ta tamamladıktan sonra 1986 yılında başladığı Hacattepe Tıp Fakültesinden 1993 yılında mezun oldu. Yurdun değişik illerinde hekim olarak görev aldıktan sonra 1998 yılında Selçuk Üniversitesi Tıp Fakültesinde Patoloji Uzmanlık eğitimini, 2002 yılında ise Atatürk Üniversitesi Deri ve Zührevi Hastalıklar Uzmanlık eğitimini tamamladı. 2002-2007 yılları arasında Osmaniye Devlet Hastanesinde görev yaptı. 2013 yılında Yardımcı Doçent unvanıyla Düzce Üniversitesi Dermatoloji Ana Bilim Dalına atandı. 2014 Ekim ayından itibaren Karabük Üniversitesi Tıp Fakültesine görevlendirildi. Son olarak çalıştığı Karabük Üniversitesi Tıp Fakültesi Eğitim ve Araştırma Hastanesinden ayrılarak Özel Musa Gül Hastanesinde çalışmaya başladı. İyi derecede İngilizce bilmekte, evli ve üç çocuk babasıdır.

Mesleki olarak Dermatopatoloji ve Dermokozmetik alanları ile özel olarak ilgilenmesine ilave olarak; botox, dermal dolgu, lifting, lazer uygulamaları, kimyasal peeling ve mezoterapi konularında sertifikasyon içeren çok sayıda kurs ve eğitime katıldı.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR  TSO’da Murat Demirci dönemi
YORUMLAR

Bir Cevap Yazın

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.