Hastanemizde 2 Uzman Doktor göreve başladı

Kaman Devlet Hastanesine İç Hastalıkları ile Anestezi ve Reanimasyon Uzmanları atanarak hasta kabulüne başladılar.

20.10.2021
1.197
A+
A-

Kaman Devlet Hastanesine İç Hastalıkları ile Anestezi ve Reanimasyon Uzmanları atanarak hasta kabulüne başladılar.

Kaman ve köyleri ile çevre ilçelerden gelen çok sayıda nüfusa kaliteli bir hizmet vermek için gayretli çalışmalar yürüten Kaman Devlet Hastanesine atanan Uzman Doktorlar ile ilçe hastanemizin kalitesi daha da arttı.

Dâhiliye servisinde göreve başlayan İç Hastalıları Uzmanı Dr. Hasan Emre Kocabay, 1991 yılında Kırıkkale’de doğdu. Gazi Üniversitesi Tıp Fakültesi’nden Pratisyen Tabip olarak mezun olduktan sonra uzmanlık eğitimini Ankara Üniversitesi Tıp Fakültesi’nde tamamlayarak hasta kabulüne başladı.

Hastanemizde gerçekleştirilen cerrahi müdahaleler öncesinde ve sonrasında hastaların sağlığı ve rahatı için çalışan Anestezi ve Reanimasyon Uzmanı Dr. Çiğdem Ertürk, 1986 yılında Ankara’nın Gölbaşı ilçesinde doğdu. Bolu Abant İzzet Baysal Üniversitesi’nden Pratisyen Tabip olarak mezun olduktan sonra uzmanlık eğitimini Sağlık Bilimleri Üniversitesi Ankara Şehir Hastanesi’nde tamamlayarak hizmete başladı.

Kaman Ak Haber Gazetesi olarak, Kaman halkına yakışır sağlık hizmeti vereceklerine inandığımız yeni doktorlarımıza görevlerinde başarılar dileriz. / Pınar AKTÜRK

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR  Yelekliler Şükür ve Yağmur Duasına Çıktılar
YORUMLAR

Bir Cevap Yazın

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.