Hemşerimiz Mustafa Düğer’den gazetemize nezaket ziyareti

Kamanlı iş insanı hemşerimiz Mustafa Düğer, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler günü dolayısıyla özel olarak Ankara’dan ziyaretimize gelerek günümüzü kutladı.

10.01.2024
910
A+
A-

Kamanlı iş insanı hemşerimiz Mustafa Düğer, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler günü dolayısıyla özel olarak Ankara’dan ziyaretimize gelerek günümüzü kutladı.

1970’de Kaman Karahabalı Köyünde dünyaya gelen Kırşehir sevdalısı hemşerimiz Mustafa Düğer, ilk, orta ve lise eğitimini Kaman’da tamamladıktan sonra Hacettepe Üniversitesi Fizik Tedavi Bölümünden mezun oldu. Yüksek Lisansını Fizik tedavi ve Rehabilitasyon üzerine yapan Düğer, 1994 yılında Ankara İvedik Organize Sanayi Bölgesi’nde kurduğu 3000 metrekare tesiste protez ve ortez parçaları üretmekte.

Vücut uzvunu kaybetmiş insanlara eksternal protez ve ortez uygulamaları yaparak sağlık sektöründeki faaliyetini sürdüren ve 60 ülkeye ihracat yapan iş insanı Düğer, Kırşehir’le ilgili derneklerde de aktif görevler alarak hemşerilerine destek olmaya çalışıyor.

10 Ocak Çalışan Gazeteciler günü dolayısıyla beraberindeki Ankara Medya’nın sahibi arkadaşımız Erdem Yeşer ile birlikte özel olarak Ankara’dan ziyaretimize gelerek günümüzü kutlayan Mustafa Düğer’e nazik ziyareti ve hediyeleri için teşekkür ederiz.

ÇALIŞAN GAZETECİLER GÜNÜ

Çalışan gazeteciler günü, gazetecilik mesleğini icra edenleri onurlandırmak için 1962’den beri 10 Ocak günü düzenlenen Türkiye’ye özgü bir kutlama gündür.

1961’de 212 sayılı Fikir İşçileri Kanunu’nun yürürlüğe girdiği 10 Ocak günü, 1962-1971 arasında “Çalışan Gazeteciler Bayramı” adıyla kutlanmış; 1971 yılındaki askeri müdahaleden sonra ülkede gazetecilerin bazı haklarının geri alınması üzerine kutlama gününün adı “Çalışan Gazeteciler Günü” olarak değiştirilmiştir.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR  Hastanemize Kim(ler) Sahip Çıkacak?
YORUMLAR

Bir Cevap Yazın

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.