Karla mücadele devam ediyor

Kar ve tipi nedeniyle Kaman’da şehir dışı ve köyleriyle ulaşımda aksamalar yaşanırken, Kırşehir genelinde de birçok köy yolu ulaşıma kapandı.

08.02.2023
372
A+
A-

Ülke geneli ile birlikte ilimiz Kırşehir ve ilçemiz Kaman’ı da etkisi altına alan yoğun kar yağışı ve tipi nedeniyle ulaşım büyük oranda aksadı. Çok sayıda trafik kazası yaşanırken, yetkililer gerekli olmadıkça özellikle özel araçlarla yola çıkılmamasını istediler.

5 Şubat Pazar günü başlayan ve 7 Şubat Salı gününe kadar süren yoğun kar yağışı ve tipi hayatı olumsuz etkiledi. Kar ve tipi nedeniyle Kaman’da şehir dışı ve köyleriyle ulaşımda aksamalar yaşanırken, Kırşehir genelinde de birçok köy yolu ulaşıma kapandı.

İl Genel Meclisi Başkanı Emre Demirci’nin verdiği bilgiye göre, İl Özel İdaresine bağlı 7 Ekip, 48 personel ve 38 araçla merkez ve diğer 6 ilçede karla mücadelesi sürdürüyor.

Öte yandan, Kaman merkezde anayollar ile mahalle yollarındaki Belediye ekiplerinin aralıksız süren kar küreme çalışmalarını Belediye Başkanı Necati Çolak yakından takip ederken, tipi nedeniyle oluşan sürgünler sonucu açılan merkez ve köy yollarında sık sık kapanmalar yaşanmakta. / İbrahim AKTÜRK

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR  Dondurmacı Koçak vefat etti
YORUMLAR

Bir Cevap Yazın

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.