Mali Müşavir Tezcan Atay vefat etti

Yelek Köyünden Nazmi oğlu 1969 doğumlu Mali Müşavir Tezcan Atay, 18 Kasım akşamı Ankara’da yaptığı trafik kazası sırasında geçirdiği kalp krizi sonucu yaşamını yitirdi.

20.11.2023
1.811
A+
A-

Yelek Köyünden Nazmi oğlu 1969 doğumlu Mali Müşavir Tezcan Atay, 18 Kasım akşamı Ankara’da yaptığı trafik kazası sırasında geçirdiği kalp krizi sonucu yaşamını yitirdi.

Ankara Defterdar Yardımcılığı ve Gelir İdaresi Grup Başkanlığı görevlerinden sonra Ankara’da Mali Müşavirlik yapmaya devam eden ve hemşeri derneklerinde görev alan hemşeri canlısı ve mütevazı kişiliği ile herkesim tarafından sevilen bir kişi olan ağabeyimiz Tezcan Atay’ın cenazesi, 20 Kasım 2023 Pazartesi günü öğle namazını müteakip Karşıyaka Mezarlığında kılınan cenaze namazının ardından aynı yerde toprağa verildi. Taziyesi, Sanatoryum Eğitim Araştırma Hastanesi karşısı Divan Konutlarındaki evinde kabul edilmekte.

Kaman Ak Haber Gazetesi olarak, ağabeyimiz merhum Tezcan Atay’a Allah’tan rahmet, ailesi ve sevenlerine başsağlığı ve taziye dileriz.

Tezcan Atay kimdir?

1969 yılında Kaman Yelek Köyünde doğdu. İlkokulu Yelek İlkokulunda, ortaokul ve liseyi ise Kaman’da tamamladı. 1992 yılında Ankara Üniversitesi Siyasal Bilgiler Fakültesi İktisat Bölümünü bitirdi. 1994 yılında Stajyer Gelirler Kontrolörü olarak göreve başladı. 1997 yılında Gelirler Kontrolörlüğüne, 2004 tarihinde Gelirler Baş Kontrolörlüğüne atandı. 2003-2005 tarihleri arasında Ankara Defterdar Yardımcılığı ve 2005-2006 tarihleri arasında Gelir İdaresi Grup Başkanlığı görevlerinde bulundu.

Emekliye ayrıldıktan sonra 2006 tarihinden itibaren birçok şirkette ortak ve yönetici olarak Bağımsız Denetçi ve YMM olarak çalışma hayatına devam ediyordu. Mali ve ekonomik konularda yayın yapan birçok dergide 300’ün üzerinde makalesi yayımlandı. Yine çok sayıda seminerlerde eğitimci ve panelist olarak katıldı. Yayımlanmış 7 adet kitabı da bulunmaktadır.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR  Miss Bahçe Düğün Salonu hizmete girdi
YORUMLAR

Bir Cevap Yazın

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.