Özel Musa Gül Hastanesinde Endoskopi Uygulaması Başladı

Kırşehir il merkezinde hizmet veren ve alanında uzman hekimlerin görev yaptığı Özel Musa Gül Hastanesinde Genel Cerrahi Uzmanı Bayram Gökhan Özcan’ın göreve başlamasıyla birlikte endoskopik cerrahi uygulamaları başladı.

15.09.2023
676
A+
A-

Kırşehir il merkezinde hizmet veren ve alanında uzman hekimlerin görev yaptığı Özel Musa Gül Hastanesinde Genel Cerrahi Uzmanı Bayram Gökhan Özcan’ın göreve başlamasıyla birlikte endoskopik cerrahi uygulamaları başladı.

Konu ile ilgili bir açıklama yapan Hastane Genel Müdürü Lütfü İNCİR, “Bilindiği üzere endoskopik cerrahi ile birçok hastalık erken evrede teşhis edilerek tedavileri sağlanmaktadır. Bu alanda ilimizde ciddi sıkıntılar yaşanmakta olduğunu ve hemşerilerimizin çevre illere gitmek zorunda kaldıklarını biliyoruz. Yoğun hasta talepleri karşısında hastane olarak hemşerilerimize yardımcı olamamanın üzüntüsünü yaşıyorduk. Yönetim Kurulu Başkanımız Sayın Musa Gül Beyin yoğun çaba ve özverisi ile Burdur Bucak Devlet Hastanesinde görev yapan ve alanında yaptığı başarılı çalışmalarla Burdur da Yılın Doktoru seçilen Genel Cerrahi Uzmanı Sayın B.Gökhan Özcan hocamızı hastanemiz kadrosuna dâhil ederek hasta kabulüne başladık,” dedi.

Kırşehir Özel Musa Gül Hastanesinde hasta kabulüne başlayan Uzman Doktor Bayram Gökhan Özcan ise açıklamasında; “Özel Musa Gül Hastanesi kadrosuna dâhil olmaktan ve Kırşehir halkına hizmet vermekten son derece mutluluk duyuyorum,”ifadelerini kullandı.

Kırşehir’in güzel insanlarına sağlık hizmeti vermenin kendisi için onur olduğunu belirterek endoskopik tedavi hakkında açıklamalarda da bulunan Uzman Doktor Özcan, şunları söyledi:,

“Endoskopi ünitemizin faaliyete geçmesi ile birlikte, mide ağrısı şikayeti, kansızlık problemi, yutma güçlüğü, mide ekşimesi, reflü, göğüste yanma, bulantı, kusma, yanma, ateş ve halsizlik şikayeti olanlar, nedeni bilinmeyen kilo kaybı yaşayanlar, mide cerrahisi geçiren hastaların ve daha önceden endoskopi geçirip ilaç verilen hastaların izlenmesinde, ağızdan kahverengi kusma, kan gelmesi yada siyah dışkılaması olanlar, mideye hortum takılarak beslemek zorunda kalan hastalara, mide kateteri yerleştirmek için uzun süre kabızlık çeken ve ilaçlı tedaviye cevap vermeyen hastalara, makatta kanaması olanlara, ülseratif kolit, bağırsak duvarlarında anormallikler, polip, divertikül tümör ve damarsal patolojilerin tespit edilmesinde, tomografi ve ilaçlı tomografi ile mide filmi gibi tetkikler sonucu şüpheli lezyonlar görüldüğünde, bu lezyonlardan parça alınması için endoskopi işlemi uygulanmaktadır.”

Öte yandan, Cerrahi Uzmanı Doktor Bayram Gökhan Özcan’ın da katılmasıyla birlikte Özel Musa Gül Hastanesinin tüm branşlarda poliklinik hizmetleri vermeye başladığı da vurgulandı.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR  Ramazan hoş gelmedi
YORUMLAR

Bir Cevap Yazın

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.