Polis Haftası kutlandı

Türk Polis Teşkilatı’nın 176’ncı kuruluş yıldönümü ve Polis Haftası kapsamında Kaman İlçe Emniyet Müdürlüğüne ziyaretçi akını gerçekleşti.

14.04.2021
1.186
A+
A-

Türk Polis Teşkilatı’nın 176’ncı kuruluş yıldönümü ve Polis Haftası kapsamında Kaman İlçe Emniyet Müdürlüğüne ziyaretçi akını gerçekleşti.

5-10 Nisan Polis Haftası nedeniyle ilçemizdeki idareciler, siyasi parti temsilcileri, sivil toplum örgütleri ve esnaflar İlçe Emniyet Müdürlüğüne akın ederek polislerimizin günlerini kutladılar. Emniyet Müdürü Volkan Şen, kabullerde tüm misafirlerini sosyal mesafe ve hijyen kurallarına uyarak ağırladıktan sonra çıkıştı güler yüzüyle anı fotoğrafı çekilmeyi ihmal etmedi.

Polis Hafta kutlaması kapsamında Kaman İlçe Emniyet Müdürü Volkan Şen ve beraberindeki emniyet güçleri 10 Nisan Cumartesi günü Cumhuriyet Meydanındaki Atatürk anıtına çelenk sunarak saygı duruşunda bulundular. Tören, İstiklal Marşımızın okunmasıyla sona ererken, mahalli sanatçılarımız tarafından gün boyu Emniyet Müdürlüğü önünde davul zurna ile mehter marşı ve kahramanlık türküleri seslendirildi. Önceki yıllarda olduğu gibi gelenekselleşen tebrik programı ise koronavirüs önlemleri kapsamında iptal edildi.

Hafta kapsamında tebrik ziyareti gerçekleştiren Gazetemiz sahibi Muzaffer Aktürk’e açıklamalarda bulunan Kaman İlçe Emniyet Müdürü Volkan Şen, “Türk Emniyet Teşkilatı, kuruluşundan bu yana anayasa ve kanunlar doğrultusunda Cumhuriyetimizin varlığı, vatanın bölünmez bütünlüğü, milletimizin birlik ve beraberliği uğrunda Atatürk ilkelerine bağlı kalarak vatandaşlarımızın can ve mal emniyetini, toplumun huzur ve refahını sağlamak amacıyla görev yapmaktadır,” dedi.

Kaman Ak Haber Gazetesi olarak, 10 Nisan Polis Haftası nedeniyle mesai kavramı olmaksızın güvenliğimiz ve huzurumuz için cansiperane görev yapan tüm polislerimizin polis gününü kutlarız. / İbrahim AKTÜRK

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR  Yusuf Başkan Kalp Ameliyatı Oldu
YORUMLAR

Bir Cevap Yazın

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.