Soylu’dan Satılmışa teşekkür belgesi

AFAD Gönüllüsü Kamanlı hemşerimiz Nuri Satılmış, İçişleri Bakanı Süleyman Soylu imzalı teşekkür belgesi ile ödüllendirildi.

29.09.2021
888
A+
A-

AFAD Gönüllüsü Kamanlı hemşerimiz Nuri Satılmış, İçişleri Bakanı Süleyman Soylu imzalı teşekkür belgesi ile ödüllendirildi.

Kastamonu ili Bozkurt ilçesinde yaşanan sel felaketinin ardından bölgede görevlendirilen Kırşehir AFAD İl Müdürlüğü ve bağlı gönüllü ekipler iyileştirme çalışmalarına destek vermişler ve çalışmalar sırasında bizzat İçişleri Bakanı Süleyman Soylu tarafından takdir edilmişlerdi. Bozkurt’taki çalışmalara AFAD İl Müdürü başta olmak üzere gönüllülerle birlikte 5 Kamanlı hemşerimiz katılmış ve büyük bir özveriyle çalışmalar yürütmüşlerdi.

Bu çalışmalara Kaman Belediyesi personeli olarak gönüllü katılan hemşerimiz Nuri Satılmış ile birlikte gönüllü personellere Bakan Soylu tarafından imzalanan teşekkür belgeleri verildi. Satılmış’ın teşekkür belgesini yine Kaman Sarıömerli Köyünden hemşerimiz olan AFAD Kırşehir İl Müdürü İbrahim Avşar Kırşehir’de teslim etti.

Öte yandan belge teslim törenin de İl Müdürü İbrahim Avşar tarafından gönüllülere afet ve acil durum çantası hediye edildi. / Pınar AKTÜRK

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR  Ertuğrul Hoca Vefat Etti
YORUMLAR

Bir Cevap Yazın

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.