Vali Buhara göreve başladı

Cumhurbaşkanlığı Kararı ile ilimize atanan Vali Hüdayar Mete Buhara görevine başladı.

25.05.2022
690
A+
A-

Cumhurbaşkanlığı Kararı ile ilimize atanan Vali Hüdayar Mete Buhara görevine başladı.

Göreve başlaması nedeniyle Valilik önünde Vali Hüdayar Mete Buhara için düzenlenen resmî karşılama törenine ilimiz protokolünün yanı sıra siyasi parti ve sivil toplum kuruluşu temsilcileri katıldı.

Yapılan resmî karşılamanın ardından Valilik Toplantı Salonunda açıklamalarda bulunan Vali Hüdayar Mete Buhara, yardımlaşmayı, paylaşmayı ve insanlığın huzur içinde yaşamasını esas alan Ahiliğin merkezine, fikirleriyle Türk kültür ve medeniyetinin hamurunu yoğuran hoşgörünün, sevginin, bilimin ve Türk dilinin öncülerine ev sahipliği yapan ozanlar diyarı kadim Kırşehir’e Vali olarak atanmaktan onur duyduğunu söyledi.

TEBRİKLERİ KABUL EDİYOR

Geçtiğimiz hafta içerisinde yeni görevine başlayan Vali Buhara, ilimizi tanımak ve beraber çalışacağı kişileri tanımaya çalışırken, tanışma ve nezaket ziyaretinde ziyaretine gelenlerin tebriklerini de kabul etmekte.

ZİYARETLERE BAŞLADI

İlimizi tanımak amacıyla ilçe gezilerine başlayan Vali Hüdayar Mete Buhara, Boztepe ve Mucur İlçelerini de ziyaret etti. Ziyaretlerde resmi protokolün haricinde halk ve esnafla da bulaşarak il yönetiminde farklı bir portre çizmeye başladı.

PROJE İSTEDİ

Kırşehir’deki kurum amirleri ile bir toplantı yapan yeni Vali Buhara, “Kırşehir’i daha ileriye taşımak için her zamankinden fazla çalışacağız,” mesajı verdi.

Kamu hizmetlerinin vatandaşlara en etkin ve en verimli şekilde ulaşması için elbirliği ile çalışacaklarını söyleyen Vali H. Mete Buhara, toplantıda kurum amirlerinden uygulanabilir projeler hazırlamalarını da istedi.  / Sultan AKTÜRK

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR  İklim Krizinin Tarıma Etkileri
YORUMLAR

Bir Cevap Yazın

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.