Vatandaşlar, Sokak Köpeklerine Çare Bulunmasını İstiyor!

Kaman’da çarşı içerisinde ve mahalle aralarında çok sayıda köpeğin başıboş dolaşması vatandaşları tedirgin etmeye başladı.

17.01.2019
622
A+
A-

Kaman’da çarşı içerisinde ve mahalle aralarında çok sayıda köpeğin başıboş dolaşması vatandaşları tedirgin etmeye başladı. Geçen hafta Boztepe ilçemizde bir kadına saldıran sokak köpekleri, daha önce de Kayseri’de bir lise öğrencisinin ölümüne neden olurken ondan önce de yine Kırşehir il merkezinde anasınıfı çocuğu bir kızımıza ve annesine saldırarak ağır yaralamıştı.

Kaman’da da son günlerde havaların iyice soğumasının ardından cadde ve sokaklarda başıboş köpeklerin sürü halinde görülemeye başlaması vatandaşlar arasında tedirginliğe neden olmakta. Köpeklerin kalabalık sürüler şeklinde, özellikle sabah ve akşam saatlerinde çarşı içerisinde ve okul çevrelerinde dolaşması vatandaşın korkulu rüyası olmaya başladı.

Çocuklara ve yetişkinlere yönelik bir saldırı olmadan başıboş hayvanlar için gerekli önlemlerinin alınmasını isteyen vatandaşlar, köpeklerin durumuna üzüldüklerini ancak önceliğin insan hayatı olmasını istediklerini belirterek yetkililerin bu duruma çare bulmalarını talep etmekteler. / İbrahim AKTÜRK

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR  Demirci ve Güzel Ailelerinin Mutlu Günü
YORUMLAR

Bir Cevap Yazın

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.