Zincirleme Kaza: 5 Yaralı

Yine Çevre Yolu, Yine Hamit Kavşağı, Yine Kaza. Şükür Bu Sefer Ölüm Yok.

15.12.2021
1.193
A+
A-

Kaman çevre yolu üzerinde bulunan ve ilçemize giriş çıkışın yapıldığı 4 bağlantı yolundan biri olan ve en çok kazanın yaşandığı Hamit kavşağında zincirleme trafik kazası yaşandı. 3 aracın karıştığı kazada 5 kişi yaralandı.

Edinilen bilgiye göre, 11 Aralık 2021 Cumartesi akşamı Saat 21.00 sularında Ankara istikametinden Kırşehir istikametine gitmekte olan K.Y. idaresindeki 06 P 8140 plakalı otomobil aynı yönde seyreden E.E.’nin kullandığı 06 TK 674 plakalı araca arkadan çarparak takla atıp devrildi. Kaza sonrası E.E. adlı sürücü aracıyla birlikte kaza yerinden kaçtı. Öte yandan, şoförünün adı öğrenilemeyen 50 FP 886 plakalı araç ise devrilen araca çarparak zincirleme kazaya sebep oldu.

Kaza sonrasında trafik polisleri tarafından yol tek taraflı olarak bir süreliğine trafiğe kapatılırken, kaza yerine itfaiye ve ambulanslar sevk edildi.

Kazada takla atan araçta bulunan K.Y.’nin Ankara’da bir bakanlıkta çalıştığı ve Mucur’a gittiği öğrenilirken, hayati tehlikesi bulunmayan K.Y, eşi ve 3 çocuğunun Kaman Devlet Hastanesinde ayakta tedavi edildikleri öğrenildi.

Kaza ile ilgili soruşturmanın devam ettiği öğrenilirken; sık sık kazalara ve ölümlere sebep olan Kaman çevre yolu bağlantı noktalarındaki yapısal sorunların düzeltilmemiş olması ise eleştiri konusu olmaya devam etmekte. / İbrahim AKTÜRK

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR  Öğretmen Yıldız ve Ercan Altıntaş’ın annesi Fadime Çerik vefat etti
YORUMLAR

Bir Cevap Yazın

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.