Ziraat Odası 12 Öğrenciye Burs Veriyor

Kaman Ziraat Odası Yönetim Kurulu Başkanı Çetin Gökalp, 4 yıllık fakültede okuyan 12 üniversite öğrencisine burs verdiklerini açıkladı.

29.10.2019
522
A+
A-

Kaman Ziraat Odası Yönetim Kurulu Başkanı Çetin Gökalp, 4 yıllık fakültede okuyan 12 üniversite öğrencisine burs verdiklerini açıkladı.

Odaya kayıtlı üreticilerden ihtiyaç sahibi olanların talepleri üzerine Ziraat Odası Yönetim Kurulunun toplanarak burs kararı aldığını belirten Oda Başkanı Çetin Gökalp, gazetemize yaptığı açıklamada; “Karar ile bu eğitim öğretim yılı boyunca 4 yıllık fakültede okuyan 12 üniversite öğrencisine burs vermeye başladık. Aylık 200 TL olarak belirlenen burs tutarları öğrencilerin hesap numaralarına her ay muntazam bir şekilde yatırılacaktır. Önceliğimiz kız çocuklarının olmasına karşın ihtiyaç sahibi erkek öğrencilerin de bulunması sebebiyle 9’u kız, 3’ü erkek olmak üzere odamıza kayıtlı üreticilerimizin toplamda 12 çocuğuna burs verilmesi konusunda titiz davranan tüm Yönetim Kurulu arkadaşlarıma teşekkür ediyorum,” dedi.

MAĞDUR OLANLARA MADDİ DESTEK

Öte yandan, Oda Yönetim Kurulu’nun bu yıl içerisinde balyaları yanan 4 ayrı üreticiye toplamda 5 Bin TL, traktörü devrilerek ağır hasar gören bir üreticimize 2 Bin TL ve sürüsüne yaban hayvanı zarar veren üreticimize ise 2 Bin TL maddi destek kararları aldığını belirten Başkan Gökalp, “Odamız bütçesi elverdiği sürece odamıza kayıtlı üreticilerimizin yanında olmaya devam edeceğiz,” dedi. / Muzaffer AKTÜRK

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR  Gaziantep Tanıtım Günleri devam ediyor
YORUMLAR

Bir Cevap Yazın

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.