2022’nin ilk meclis toplantısı yapıldı

Kaman Belediye Meclisinin 2022 yılı ilk toplantısı, 6 Ocak Perşembe günü saat 16.00’da Belediye Binasının en üst katında bulunan çok amaçlı salonda gerçekleştirildi.

12.01.2022
735
A+
A-

Kaman Belediye Meclisinin 2022 yılı ilk toplantısı, 6 Ocak Perşembe günü saat 16.00’da Belediye Binasının en üst katında bulunan çok amaçlı salonda gerçekleştirildi.

Belediye Başkanı Necati Çolak başkanlığında 8 Ak Partili, 4 CHP’li ve 3 MHP’li Meclis Üyesinin katılımıyla gerçekleştirilen toplantıda gündemde yer alan 7 madde görüşülerek oy birliği ile kabul edildi.

Başkan Çolak’ın meclis üyeleri ile Kaman halkının yeni yıllarını tebrik edip “İnşallah yeni yılda ilçemize hayırlı hizmetler ederiz” temennisiyle başlayan Ocak ayı Belediye Meclis Toplantısının ilk maddesine göre Denetim Komisyonu’na Meclis Üyeleri arasından Ak Parti’den Musa Güzel, Erdal Özdemir ve Bilal Gökdemir, CHP’den Mehmet Keskin ve MHP’den Ahmet Uğurlu seçildi.

KIRŞEHİR GİDİŞ DÖNÜŞ 50 TL

Ardından gündemdeki maddeler sırasıyla görüşülerek şu şekilde karara bağlandı:

Süresi dolan pazaryeri tahsislerinin süre uzatımları bundan sonra otomatik olarak yenilecek ve yeniden görüşmeye gerek kalmayacak. Belediyeye ait araçların kamu yararı gözetilerek haciz edilememesi kararı oy birliği ile kabul edildi. Kaman-Kırşehir arası yolcu taşıma ücretleri Birlik Tur’un talebi ve Bakanlığın 28 TL önerisine karşın 17 TL’den 25 TL’ye yükseltildi. Yani 1 kişi gidiş dönüş 50 TL oldu. Sözleşmeli 22 personelin maaşlarına ise taban ücret oranında zam yapılması kararlaştırıldı. / İbrahim AKTÜRK

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR  "Cehennemde ateşi bol olsun"
YORUMLAR

Bir Cevap Yazın

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.