Kamanspor Şampiyonluğa koşuyor: 1-0

Yeşil Kamanspor futbol takımımız Kamanlı hemşerilerimizin tribün desteğini arkasına alınca deplasmanda yaptığı ilk maçında yenildiği Mucurspor’u 1-0 yenerek şampiyonluğa ortak olduğunu gösterdi.

29.01.2020
915
A+
A-

Yeşil Kamanspor futbol takımımız Kamanlı hemşerilerimizin tribün desteğini arkasına alınca deplasmanda yaptığı ilk maçında yenildiği Mucurspor’u 1-0 yenerek şampiyonluğa ortak olduğunu gösterdi.

4 takımın mücadele ettiği Kırşehir 1. Amatör Küme Futbol Ligi’nin 2. devresi 4’üncü maçında şampiyonluğun güçlü adayı Mucurspor’u misafir eden takımımız Yeşil Kamanspor, 26 Ocak Pazar günü saat 13.00’de Kaman İlçe Stadyumunda tribünleri ilk defa dolduran taraftarın desteği ile karşılaşmadan 1-0’lık skorla galip çıktı.

Mucur Belediye Başkanı Atılgan Yılmaz, Kaman Belediye Başkanı Necati Çolak, İl Genel Meclis Üyesi Emre Demirci, Belediye Meclis Üyeleri ve Kaman halkının tribünden verdiği 90 dakikalık destekle başlayan karşılaşma tam tabiri ile kıran kırana orta sahada sürdü. 70’inci dakikada Gökhan Tapan’ın ceza sahası dışından attığı golle skoru 1-0 yapan Yeşil Kamanspor, karşılaşmadan 3 puanla ayrılan takım oldu.

Elazığ’da yaşanan deprem için saygı duruşu ile başlayan karşılaşmada gerginlik hiç bitmedi. Karşılaşma esnasında yaşanan tartışmanın ardından hakem Abdurrahman Atabay futbolculara toplamda 11 sarı kart gösterirken 2 oyuncuyu ise kırımızı kartla oyundan attı. Maç sonunda ise hakemler ve futbolcular geniş güvenlik önlemleri altında stattan çıkarıldı.

9 puanla şampiyonluğa ortak olan ve averaj sonucu ligin ikinci sırasında yer alan takımımız Yeşil Kamanspor bu Pazar günü Bağbaşı Çim Sahada Yeşil Özbağspor ile 3 puan için karşılaşacak. Ligin son haftası olan 6 karşılaşma ise 9 Şubat Pazar günü Kaman’da Yedigülspor ile inşallah şampiyonluk için karşılaşacak. / İbrahim AKTÜRK

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR  Haydi Kaman Şampiyonluk Turu Atmaya Hazır Ol!
YORUMLAR

Bir Cevap Yazın

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.