MHP Seçim Bürosu Açıldı

MHP Kaman Belediye Başkan Adayı Kenan Elvan’ın Cumhuriyet Meydanına kurduğu Seçim İletişim Merkezinin açılışı yapıldı.

23.01.2019
597
A+
A-

Kenan Elvan: “Partiler üstü bir yönetim anlayışıyla çalışacağız…”

Erhan Talu: “Bu bir bayrak yarışıdır. Her zaman yanınızdayım. 31 Mart akşamı gülen yüz biz olacağız…”

MHP Kaman Belediye Başkan Adayı Kenan Elvan’ın Cumhuriyet Meydanına kurduğu Seçim İletişim Merkezinin açılışı yapıldı.

Kaman Belediyesi yeni hizmet binasının girişinde hizmete giren MHP İletişim Merkezinin 18 Ocak 2019 Cuma günü saat 14.00’de gerçekleştirilen açılış törenine Kaman Belediye Başkanı Erhan Talu ve Belediye Başkan Adayı Kenan Elvan, İl Genel Meclisi Adayları Ercan Altıntaş, Necati Tursun ve İlçe Teşkilatının yanı sıra MHP Kırşehir İl Başkanı Arif Kılıç, MHP eski Kırşehir İl Başkanı Cemil Cahit Pişkin, İl Kadın Kolları Başkanı Fatma Akdemir, Çiçekdağı Belediye Başkanı İsmail Deniz, Mucur Belediye Başkanı Ali Şahin, Kurancılı Belediye Başkanı ve Adayı Erdoğan Tekeli, Çiçekdağı İlçe Başkanı Ahmet Hikmet Erdoğan, Mucur Belediye Başkan Adayı Hüseyin Köşker, Ülkü Ocakları İl ve İlçe Yönetimleri, partililer ve Kaman halkı katıldı.

Emekli İmam Şuayip Topaldemir’in duası ile başlayan törenin açış konuşmasını Belediye Başkan Adayı Kenan Elvan yaptı. Büyük coşku ve tezahüratlarla kürsüye çıkan Kenan Elvan konuşmasında; “Sizlerin desteği ile çıktığımız bu yolda Allah’ın izni ile birlikte yürüyeceğimize inancımız tam. Seçimlerde bundan öncede olduğu gibi birlik ve beraberliğimizce alacağımız zafer bizi taçlandıracaktır. 1999 ve 2014 belediye başkanlığı seçimleri ile 2007 yılındaki milletvekilliği seçimlerinde oluşturulan tabandan sonra 2009 yılında Erhan Talu beyin zaferi ile Kaman Belediyesini kazandık. Bu başarıyı 2014’de devam ettirdik ve büyük bir farkla yeniden kazandık. Demek ki Milliyetçi Hareket Partisi olarak el ele verip birlik ve beraberlik gösterdiğimizde aşamayacağımız hiç bir seçim yok. Bu seçimi de Allah’ın izni ve siz değerli hemşerilerimin desteği ile başaracağımızdan hiçbir şüphem yoktur.

Bu vesile ile her zaman ve şart altında partimize ve şahsıma desteğini esirgemeyen Kaman Belediye Başkanımız, ağabeyim Erhan Talu Beyefendiye teşekkürlerimi bir borç bilir, onun bilgi ve tecrübelerinden de yararlanarak hem partimize hem de Kaman’ımıza hizmet etmeye devam edeceğimin bilinmesini isterim.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR  Vehbi Kaya, Gaffar Mahallesine Aday

Bu zamana kadar partimizin isimsiz neferleri olarak başarılarımızda önemli rol sahibi olan bayanlarımıza, geçmiş dönemlerde parti yönetiminde görev alan tüm ilçe başkanlarımıza ve yönetimlerine, il genel ve belediye meclis üyelerimize, gönüldaşlarımıza, Ülkü Ocakları teşkilatımıza ve Kamanlı hemşerilerimize teşekkür eder, bu seçimde aynı şevk ve heyecan ile çalışmalarına devam edeceklerinden şüphem yoktur.

31 Mart 2019 tarihinde yapılacak olan Mahalli İdareler Seçimlerine katılan tüm partilerimize ve adaylarına başarılar diler, bu seçimin sevgi, barış ve huzur içerisinde geçmesini temenni eder, selam ve saygılarımı sunarım,” dedi

Başkan Talu’dan Tam Destek

İki dönemdir üst üste MHP’den Kaman Belediye Başkanı seçilen mevcut Başkan Erhan Talu ise konuşmasında birlik ve beraberlik vurgusu yaparak, Kenan Elvan’a açık destek olduğunu söyledi. Başkan Talu, bayanlara seslendiği ve çok çalışmalarını istediği konuşmasında; “Seçimler bir bayrak yarışıdır. Partimiz bu yarışta bayrağımızı Kenan Elvan kardeşimize teslim etti. Bize düşen görev ise her daim partimizin ve adayımızın yanında yer almaktır. Ben ve ailem bir nefer olarak adayımızın kazanması için çalışacağız. İnanıyorum ki, 31 Mart akşamı gülen yüz biz olacağız,” dedi.

İl Başkanı Arif Kılıç ise yaptığı selamlama konuşmasında seçimlerin galibinin MHP olması için tüm adayların halkla birlikte hareket ederek çalışmasını isterken, Kaman Belediyesinin üçüncü dönemde de MHP’de kalması için Başkan adayı Kenan Elvan’a tam destek verecekleri belirterek, seçimlerin Türk Milliyetçilerine yakışır bir şekilde gerçekleştirilmesini istedi.

VAATLERİNİ AÇIKLAMAYA BAŞLADI

Öte yandan, Seçim İrtibat Bürosunun açılışından sonra gazetemize değerlendirmede bulunan MHP Kaman Belediye Başkan Adayı Kenan Elvan, seçim vaatlerini sırayla sosyal medya hesabından duyurmaya başladığını söyledi.

Elvan, ilk vaadini; “Milli mücadele kapsamında Ata’mız ve temsil heyetinin 25 Aralık 1919’da Kaman’ımıza gelişlerinin konu edildiği, gelecek kuşakların Kurucu Liderimiz Mustafa Kemal Atatürk’ü daha yakından tanınmasını sağlamak amacıyla 25 Aralık Parkı ve Atatürk Evi projemizi seçim için açtığımız sosyal medya hesabımızda video şeklinde halkımızın beğenisine sunduk. Siz destek verirseniz biz yüreğimizi ortaya koyduk. Her şey daha çağdaş, daha medeni ve daha yaşanılabilir bir Kaman için,” sözleri ile duyurdu. / Muzaffer AKTÜRK

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR  Başkan Bıcakcı, Yedek Üye Seçildi
YORUMLAR

Bir Cevap Yazın

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.