Vehbi Kaya, Gaffar Mahallesine Aday

Gaffar Mahallesinin en eski sakinlerinden Kayalar Sülalesinden Vehbi Kaya, mahallesine muhtar adayı olarak çalışmalarına devam ediyor.

12.03.2019
614
A+
A-

Gaffar Mahallesinin en eski sakinlerinden Kayalar Sülalesinden Vehbi Kaya, mahallesine muhtar adayı olarak çalışmalarına devam ediyor.

Regaip Kandili kutlamaları kapsamında kandil simidi dağıtarak tüm mahalle sakinlerini evlerinde ziyaret etme imkânı bulan Vehbi Kaya, hem kendisini tanıtma hem de mahallesi ile ilgili düşüncelerini paylaşma imkânı buldu.

31 Mart’ta yapılacak olan mahalli idareler seçimlerinde mahallesini daha iyi temsil etmek için muhtar adayı olarak yetki istediğini belirten Vehbi Kaya, “Halka Hizmet Hakka Hizmettir düsturu ile çıktığım bu yolda güzide mahalle sakinlerimizin her birine hakkaniyetle davranıp, herkese aynı derece yakın olacağıma söz veriyorum. Biz bu mahallede doğduk bu mahallede büyüdük, ömrümüzün yettiği kadar da bu mahallede olacağız,” dedi.

Muhtar Adayı Vehbi Kaya, gazetemize yaptığı açıklamada kendisini şöyle tanıtıyor: “1969 yılında Kamanda dünyaya geldim. İlk ve orta öğrenimimi Kaman Merkez İlkokulunda, Lise’yi ise Kaman Ticaret Lisesinde tamamladım. Lise yıllarımda başladığım futbol hayatımda Kamanspor, Kırşehirspor, Polisgücü ve birkaç takımda da oynadım. Daha sonra ticaret hayatına atılarak Enes Market, Gaffaroğulları Ticaret, Urfa Sofrası, Mustafa Erdoğan Parkı ve Halı Saha İşletmeciliği, Buse Organizasyon gibi ticari faaliyetlerde bulundum. Bir dönem de Kamanspor antrenörlüğünü yaptım. Şimdi ise düğün organizasyonu yapmaktayım. Babam Ramazan Kaya, annem ise Asiye Kayadır. Babam Kaman belediyesinden emekli olmakla birlikte annemle beraber Mahallemizde bulunan un, buğday, yarma değirmenini işlemekteydi. Evli ve iki çocuk babasıyım.” / Pınar AKTÜRK

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR  Başkan, Şampiyonla Bilek Güreş Yaptı
YORUMLAR

Bir Cevap Yazın

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.