Ağustos Ayı Meclis Toplantısı Yapıldı

15 Kişilik Belediye Meclisinde Başkan Çolak’ın Teklifi 13 Oyla Reddedildi.

09.08.2019
592
A+
A-

15 Kişilik Belediye Meclisinde Başkan Çolak’ın Teklifi 13 Oyla Reddedildi.

Kaman Belediye Meclisi Ağustos ayı olağan toplantısı Belediye Başkanı Necati Çolak Başkanlığında gerçekleştirildi. Toplantıda Başkan Çolak’ın yeni şirket kurma önerisi 13’e karşı 2 oy ile reddedildi.

1 Ağustos Perşembe günü Belediye Meclis Salonunda gerçekleştirilen Meclis Toplantısında gündemdeki Plan Tadilatı, İmar Planındaki Yol ve Yapı Kayıt Belgesi konuları görüşülerek karara bağlandı.

Ayrıca, Terminal ve Petrol İstasyonu önündeki trafo binasının taşınmasını görüşen Belediye Meclisi, trafonun taşınmasının trafik açısından uygun olacağı ve kör noktanın ortadan kaldırılacağı görüşünde birleşerek trafonun taşınmasını uygun gördü.

Öte yandan, Belediye Başkanı Necati Çolak’ın çöp toplanması, inşaat yapımı, kültürel faaliyetler gibi belediye hizmetlerini yerine getirmek için kurulmasını teklif ettiği yeni bir belediye şirketin kurulması talebi oya sunuldu. Oylama öncesine Meclis Üyelerinden CHP’li Köksal Arslan ile MHP’li Ahmet Uğurlu’nun “Bu hizmetleri belediyenin asli görevi olduğu ve belediyeye ek mali yük getireceği” yönünde görüşlerini açıkladılar. Gizli oylama sonucunda Başkan Çolak’ın teklifi, çoğunluğunu Ak Partili Belediye Meclis Üyelerinin oluşturduğu Belediye Meclisi tarafından 13 Hayır’a karşılık 2 Evet oyu ile reddedildi.

Ağustos ayı Meclis Toplantısı sonunda Belediye Başkanı Necati Çolak, seçimden buyana geçen 4 ay zarfında yaptıkları çalışma ve hizmetlerin yanı sıra belediyenin mali durumu konusunda da Meclis üyelerini bilgilendirdi. / Muzaffer AKTÜRK

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR  CHP Kongresi İptal Edildi
YORUMLAR

Bir Cevap Yazın

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.