Akşener Kaman’a geldi

İyi Parti Genel Başkanı Meral Akşener, ‘Memleket Gezileri’ kapsamında geçtiğimiz hafta Çarşamba günü Kaman ilçemizde esnaf ziyaretleri gerçekleştirerek halkın nabzını tutup beklentilerini dinledi.

06.10.2021
871
A+
A-

İyi Parti Genel Başkanı Meral Akşener, ‘Memleket Gezileri’ kapsamında geçtiğimiz hafta Çarşamba günü Kaman ilçemizde esnaf ziyaretleri gerçekleştirerek halkın nabzını tutup beklentilerini dinledi.

Genel Başkan Akşener, beraberindeki Teşkilat Başkanı Koray Aydın ve birçok Genel Merkez Yetkilisiyle geldiği Kaman’da İyi Parti İl Başkanı Müfit Göçen, İlçe Başkanı H.Hüseyin Karaboğaz, partililer ve vatandaşlar tarafından karşılandı. Cumhuriyet Meydanındaki karşılamaya Millet İttifakı ortağı çok sayıda CHP’li de katıldı.

Cumhuriyet Meydanındaki bazı işyerlerine girerek esnafın iş ve ekonomik durumunu soran Genel Başkan Akşener’e Kamanlı kadınlar yoğun ilgi gösterdi. Birkaç çiftçi ise ekonomik sıkıntı içerisinde olduklarını ve icralık duruma düştüklerini belirterek destek istediler.

Akşener, esnaf ziyaretleri sonrasında ise ceviz heykeli yanında miting alanına dönen kalabalığa kısa bir de konuşma yaptı. Ekonomik krize vurgu yaparak iktidarın pandemi sürecinde kime nasıl destek verdiğini sorgulayan Akşener, art arda gelen zamları da eleştirdi.

İyi Parti Genel Başkanı Meral Akşener, Kaman ziyaretinin ardından Kırşehir’e, oradan da Mucur ilçesine geçerek bir dizi ziyaretlerde bulundu.

Akşener, Kaman ziyaretindeki bir esnafla yaptığı görüşmeyi Twitter hesabından “Pandemi boyunca devletini yanında arayan Kamanlı kardeşim, şimdi kredi borçlarını nasıl ödeyeceğini düşünüyor. Devlet ciddiyetiyle hareket edemeyen iktidar ise gökyüzüne bakıp ıslık çalmaya devam ediyor…” ifadeleriyle paylaştı.

Kaman Ziyaretinde Akşener’e Kaman Ceviz Üreticileri Derneği Başkanı Ecz. Deniz İkizoğlu tarafından Kaman Cevizi ve Ceviz fidanı hediye edildi.

KARABOĞAZ’DAN TEŞEKKÜR

Genel Başkan Meral Akşener’in Kaman ziyaretinden sonra çarşı esnafını ziyaret eden İyi Parti İlçe Başkanı Hüseyin Karaboğaz, semt pazarı günü kendilerine ayırdıkları vakit ve misafirperverlikleri için teşekkür ederken, sosyal medya üzerinden yaptığı paylaşımda da; “Genel Başkanımız Sayın Meral Akşener’in Kaman’ımızı ziyaretinde, katılım sağlayan vatandaşlarımıza ve ev sahipliği yapan esnaflarımıza teşekkür ederim,” ifadelerine yer verdi. / İbrahim AKTÜRK

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR  Sayı 959 Sayfa 1
YORUMLAR

Bir Cevap Yazın

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.