Basın toplantısı gerçekleştiren Emre Demirci: “Bizim derdimiz Kaman, sevdamız Kaman…” dedi

Ak Parti’den Kaman Belediye Başkanlığı için Aday Adaylığını açıklayan Türkiye’nin en genç İl Genel Meclis Başkanı olan Emre Demirci, 22 Kasım Çarşamba akşamı düzenlediği yemekli bir toplantıda ilimiz genelindeki basın mensupları ile bir araya geldi.

23.11.2023
783
A+
A-

Ak Parti’den Kaman Belediye Başkanlığı için Aday Adaylığını açıklayan Türkiye’nin en genç İl Genel Meclis Başkanı olan Emre Demirci, 22 Kasım Çarşamba akşamı düzenlediği yemekli bir toplantıda ilimiz genelindeki basın mensupları ile bir araya geldi.

Erkan Ahat Parkındaki tesiste gerçekleştirilen toplantıda aday adaylığını bir kez daha yenileyerek basın mensupları ile sohbet edip soruları cevaplayan Emre Demirci, Kaman’a hizmetin daha iyisini ve daha güzelini kazandırmak amacıyla Belediye Başkanlığına aday olduğunu söyledi.

Toplantıya eşi, akrabaları, arkadaşları ve partililer ile birlikte katılan Emre Demirci, yaptığı konuşmasında şunları söyledi:

“Allah nasip ederse, şehrimizin güzide ilçesi Yeşil Kaman’ımıza hizmetin daha iyisini ve daha güzelini kazandırmak amacıyla 2024 yerel seçimlerinde Kaman Belediye Başkan aday adaylığımıza teşkilatımıza yaptığımız müracaatımız ile beraber başlamış bulunmaktayız. Rabbim utandırmasın inşallah. Hayırlı hizmetler yapmayı, hayırlı çalışmalar yapmayı nasip etsin bizlere.

2019 yerel seçimlerinde halkımızın destekleriyle İl Genel Meclis Üyesi olarak seçildik. 2023 yılında da yine il başkanımız, milletvekilimiz ve meclisimizin takdirleriyle İl Genel Meclis Başkanlığı görevine getirildik. Hem Kırşehir’in hem de Türkiye’nin en genç İl Genel Meclis Başkanı Unvanını hem şehrimize, hem ilçemize hem de milletimize getirmek nasip oldu bizlere, hamdolsun, çok şükür.

Bu süre zarfı içerisinde ilçemizde 50 tane köyümüz, şehrimizde ise 252 köyümüz olmak üzere her birini tek tek ziyaret ederek vatandaşlarımızla ulaşılabilir bir temsilci olarak en iyi şekilde çalışıp problemlerin çözümü ve hizmeti en iyi şekilde götürülmesi için mücadele ettik ve elhamdülillah başardık.

Şunu söylemekten gurur duyuyorum. Hayal ettiğimiz, yapılamaz denilen bütün projeleri, başta Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’dan aldığımız destekle, il başkanımız ve milletvekilimizin tam desteğiyle tamamını hayata geçirdik ve milletimizin hizmetine sunduk. Allah nasip ederse önümüzdeki süreçte de inşallah ilk önce hayalimize inanacağız. Daha sonra inandığımız yolda yürüyeceğiz ve hep beraber başaracağız.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR  Kaman’da tarihinde bir ilk

Rabbim nasip ederse inşallah Ak Parti olarak 2024 yerel seçimlerinde birlik ve beraberlik içerisinde seçimimizi zaferle taçlandıracağız. Biz biriz ve her zaman beraberiz Allah’ın izniyle.

Üstat Neşet Ertaş’a bir sohbet esnasında demişler ki; ‘Bu yazdığınız türkülerin, bu söylediğiniz şarkıların anlamı nereden, bu kadar güzeller’ dendiğinde; ‘Biz derdini çekmediğimiz, sevdanın türküsünü yazmadık’ demiş. Vallahi de sevdamız Kaman, billahi derdimiz Kaman. Eğer bu türkü yazılacaksak bütün hemşerilerimizle beraber yazmaya talibim.”

YORUMLAR

Bir Cevap Yazın

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.