Başkan Çolak’a Ziyaretler Devam Ediyor

31 Mart seçimlerinin ardından 3 Nisan Çarşamba günü gerçekleştirilen devir teslim töreni ile makamına oturan Belediğye Başkanı Necati Çolak’a tebrik ziyaretleri devam ediyor.

16.04.2019
581
A+
A-

31 Mart seçimlerinin ardından 3 Nisan Çarşamba günü gerçekleştirilen devir teslim töreni ile makamına oturan Belediğye Başkanı Necati Çolak’a tebrik ziyaretleri devam ediyor.

Hali hazırda belediye içinde gerçekleştirilen yeniden yapılanma çalışmalarının yanı sıra yapılacak çalışmalarla ilgili bilgiler almaya çalışan Başkan Çolak, misafirlerini ağırlamaya da devam ediyor.

TURAN’DAN DESTEK

Seçim çalışmaları kapsamında da Kaman’a gelerek Necati Çolak’a tam destek veren Kırşehir eski Milletvekili ve Ankara Ak Parti Milletvekili Hacı Turan, şimdi de tebrik ziyaretinde bulundu.

Kaman’a geldiğinde ilk önce Ak Parti İlçe Teşkilatını geçen Milletvekili Turan, burada bir süre değerlendirmelerde bulunduktan sonra Ak Parti İlçe Yönetimi ile birlikte Kaman Belediyesine geçerek Başkan Necati Çolak’ı makamında ziyaret etti. Burada bir süre sohbet eden Hacı Turan, Başkan Çolak’ı tebrik ederek Kaman için yapılacak tüm çalışmalara katkı sağlamaya hazır olduğunu söyledi.

TOYRAN’DAN TEBRİK

Kamanlı genç işadamı ve siyasetçi hemşerimiz Alper Toyran’da Başkan Çolak’ı ziyaret ederek tebrik etti. Kasım 2018 tarihinde Ak Parti’den Kaman Belediye Başkanlığı için aday adayı olan ve Ankara’da kurulu bulunan Kırşehirli genç İşadamları Birliği Genel Sekreterliği görevini yürüten hemşerimiz Toyran’da ziyarette yapılacak çalışmalara tam destek verdiğini söyledi. / Pınar AKTÜRK

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR  Kamanlı Avukat Akpınar, HSK Üyeliği için başvuru yaptı
YORUMLAR

Bir Cevap Yazın

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.