Belediye yolların yapımı için 10 Milyon TL kredi çekecek

İller Bankasından 10 Milyon TL kredi kullanımı ve ihtiyaç halinde kullanılması için 30 Milyon TL’lik banka teminat mektubu için Belediye Başkanı Necati Çolak’a yetki verildi.

08.02.2023
555
A+
A-

Kaman Belediyesi Şubat Ayı Meclis Toplantısı, 2 Şubat 2023 Perşembe günü saat 16.00’da Belediye Meclis Salonunda gerçekleştirildi.

Belediye Başkanı Necati Çolak başkanlığında, kâtip üyeliğini Meclis Üyeleri Hacı Erdal Özdemir ve Üçler Güzel’in yaptığı Şubat ayı Olağan Meclis Toplantısında 3 gündem maddesi görüşülerek karar bağlandı.

Kaman ilçemizde bulunan amatör spor kulüplerine ayni yardım yapılması başlıklı ilk madde oy birliği ile kabul edildi. Buna göre Yeşil Kamanspor ve Kaman Cevizspor futbol kulüplerine Belediye Kanununa göre yılda bir kez olmak üzere ayni yardım yapılacak.

Gündem dışı maddeler arasında yer alan; sözleşmeliden memur kadrosuna geçen personellerin derece düzenlemesi ile ilçemizdeki yolların yapımında kullanılmak üzere kredi talebi başlıklı maddelerde görüşülerek oy birliği ile kabul edildi. Kabul edilen maddeye göre, İller Bankasından 10 Milyon TL kredi kullanımı ve ihtiyaç halinde kullanılması için 30 Milyon TL’lik banka teminat mektubu için Belediye Başkanı Necati Çolak’a yetki verildi. / Sultan AKTÜRK

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR  KÖYDES Birlik Üyesi seçildiler
YORUMLAR

Bir Cevap Yazın

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.