Belediyeden Tiyatro Şöleni

Kaman Belediyesinin sosyal etkinlikler kapsamında organize ettiği Tiyatro Etkinliği şölene dönüştü.

27.11.2019
686
A+
A-

Ankara Ortaoyuncuları Tiyatrosu tarafından saat 09.00-12.00 arası anaokulu ve ilkokul öğrencilerine yönelik “Masal Atölyesi”, saat 13.00-17.00 arası Lise öğrencilerine yönelik “İstiklal Yolu” ve saat 19.30’da ise ilçe halkına yönelik “İnce Memed” isimli tiyatro gösterimleri sahnelendi.

25 Kasım Pazartesi günü Belediye binasın üst katında bulunan Çok Amaçlı Salonda ücretsiz olarak gün boyu sahnelenen tiyatro eserleri yüzlerce kişi tarafından beğeni ile takip edilirken, birçok insan ise ilk defa tiyatro oyunu ve sahnesi ile tanıştı.

Tiyatronun toplum için çok önemli bir araç olduğunu söyleyen Belediye Başkanı Necati Çolak ise Tiyatro etkinliği konusunda yaptığı açıklamasında, “Ankara Ortaoyuncuları Tiyatrosu tarafından sahnelenen Yaşar Kemal’in İnce Mehmet eserini daha önce okumuşsunuzdur. Biz de burada seyretme imkânı bulduk. Öğrencilerimizi burada tiyatro ile tanışırdık. 500 kişilik bir öğrenci grubu geldi ve tiyatro izledi. İçlerinde ilk defa izleyenler de vardı. Tiyatro toplumun gelişmesinde önemli bir yer oynuyor. Bizde belediye olarak sanata önem veriyoruz. İnşallah ilerleyen zamanlarda yeni oyunlarla yine bu gösteriler devam edecek,” dedi. / Muzaffer AKTÜRK

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR  Kamanlı Op. Dr. İlkay Topaloğlu Tele1 Tv’de programa katıldı
YORUMLAR

Bir Cevap Yazın

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.