Bozok Üniversitesinden Cevizbağı’na teknik ziyaret

Yozgat Bozok Üniversitesi Ziraat Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Tuğrul Yakupoğlu ile beraberindeki YOBÜ Tarımsal Uygulama ve Araştırma Merkezi Müdürü Doç. Dr. Bekir Aktaş ve Müdür Yardımcısı Dr. Gürkan Sezmiş, Cevizbağı Organik Tarım Çiftliğini ziyaret ettiler.

08.01.2024
1.022
A+
A-

Kaman ilçemize bağlı Yelek Köyünde 800 dekardan fazla arazi üzerinde kurulu bulunan ve ilimizin tek organik üretim merkezi olan Cevizbağı Organik Tarım Çiftliği, bölgemizdeki üniversitelerle işbirliğine devam etmekte.

Geçtiğimiz hafta içerisinde ilçemize gelen Yozgat Bozok Üniversitesi Ziraat Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Tuğrul Yakupoğlu ile beraberindeki YOBÜ Tarımsal Uygulama ve Araştırma Merkezi Müdürü Doç. Dr. Bekir Aktaş ve Müdür Yardımcısı Dr. Gürkan Sezmiş, Cevizbağı Organik Tarım Çiftliğini ziyaret ettiler.

Çalışma ziyareti kapsamın işletme sahibi Özcan Kulaksız ile çeşitli konularda görüşmeler gerçekleştiren Ziraat Fakültesi Dekanı Yakupoğlu ile beraberindeki heyet, çiftlikteki çalışmalar hakkında bilgiler aldıktan sonra üretim sahalarında incelemelerde de bulundular.

Ziyaret hakkında Gazetemize açıklamalarda bulunan Yozgat Bozok Üniversitesi Ziraat Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Tuğrul Yakupoğlu, “Ziyarette, ekoturizm, YOBÜ Ziraat Fakültesi öğrencilerinin çiftliği teknik gezi kapsamında ziyareti, bir kariyer günü kapsamında Özcan Kulaksız’ın fakültemizde öğrencilerle buluşturulması ve farklı işbirlikleri konularında karşılıklı fikir alışverişinde bulunduk,” dedi.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR  Fen Lisesinden Satranç Birinciliği
YORUMLAR

Bir Cevap Yazın

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.