Büyük Zaferin 97.yılı kutlu olsun

Özgürlük ve Bağımsızlığımızın Ölümsüz Anıtı, Cumhuriyetimizin Mührü

03.09.2019
497
A+
A-

Büyük Zaferin 97. yılında, 30 Ağustos Zafer Bayramı Kutlamaları Cumhuriyet Meydanındaki Atatürk Anıtına çelenklerin konulması ve Kaymakamlık Makamında tebriklerin kabulü ile kutlanırken, Kaman Belediyesi tarafından akşam da Bayrak Yürüyüşü ve Zafer Konseri düzenlendi.

Türkiye Cumhuriyetimizin kurulması sürecinde Kurtuluş Mücadelemizin mihenk taşı olan Başkomutanlık Meydan Muhaberesi ile başlayan Büyük Taarruz’un 97. yıldönümü ülkemizde olduğu gibi ilçemiz Kaman’da da törenle kutlandı.

Büyük Önder Atatürk liderliğinde, 26-30 Ağustos 1922 tarihlerinde Dumlupınar’da gerçekleştirilen Başkomutanlık Meydan Muhaberesi ve 9 Eylül 1922’ye kadar devam eden Büyük Taarruz’la milletimizi yok etmek isteyen işgalci güçlerin Anadolu’dan sökülüp atılmasının gerçekleştiği Büyük Zafer’in 97. yıldönümü kutlamaları ilçemiz Kaman’da protokol üyelerinin katılımıyla 30 Ağustos 2019 Cuma günü Saat 10.30’da Atatürk Anıtına Kaymakamlık ve Belediye Başkanlığı çelenklerin sunulması, saygı duruşu ve İstiklal Marşımızın okunmasıyla başladı.

Resmi kutlama programı çelenk töreninin ardından Hükümet Konağında Kaymakam Şükrü Özcan tarafından tebriklerin kabulünün ardından sona erdi.

Zafer Bayramı kutlama etkinlikleri çerçevesinde Kaman Belediyesi tarafından da aynı gün akşam Bayrak Yürüyüşü ve Zafer Konseri etkinliği gerçekleştirildi. / Sultan AKTÜRK

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR  Ormanlık alanlara girişler 31 Ağustos’a kadar yasak
YORUMLAR

Bir Cevap Yazın

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.