Çetin Gökalp Traktör Galerisi Açtı

Oda Başkanı Çetin Gökalp’in açmış olduğu yeni işyeri Ana Bayiliği Kırşehir’de bulunan Erdallar Traktör firmasına ait olan Başak ve Class Traktörlerin Kaman Şubesi olarak satış hizmeti verecek.

16.12.2023
1.864
A+
A-

Kaman Ziraat Odası Başkanı Çetin Gökalp, Sanayi altı Kırşehir yolu üzerine Traktör Bayiliği açtı.

Oda Başkanı Çetin Gökalp’in açmış olduğu yeni işyeri Ana Bayiliği Kırşehir’de bulunan Erdallar Traktör firmasına ait olan Başak ve Class Traktörlerin Kaman Şubesi olarak satış hizmeti verecek.

Yeni işyerinin açılışı 13 Aralık 2023 Çarşamba günü Saat 12.00’de düzenlenen törenle gerçekleştirildi. Törene, Kaymakam Nurullah Kaya, Belediye Başkanı Necati Çolak, Siyasi Parti İlçe Başkanları, İl Genel Meclisi Üyeleri, Belediye Başkan Aday Adayları, köy ve mahalle muhtarları ile çok sayıda çiftçi katıldı.

Yapılan duanın ardından Kaymakam Kaya, Belediye Başkanı Çolak ve Çetin Gökalp’in Babası CHP eski Milletvekili Avukat Coşkun Gökalp ve davetliler tarafından kurdela kesimi gerçekleştirildi. Davetliler yapılan ikramların ardından sergilenen traktörleri inceleyerek bilgiler alırlarken, bazı çiftçiler de yeni traktör siparişi anlaşmaları imzaladılar.

Kaman’da ve Kırşehir genelinde servis ve yedek parça ağı kurulu bulunan yerli ve ithal traktörler ile Kaman çiftçisine uygun fiyatlı ve kaliteli hizmet alternatifleri sunmak politikası ile yola çıktıklarını belirten Çetin Gökalp, yaptığı açıklamasında; “Çitçimize her alanda olduğu gibi bu alanda da hizmet vermek amacındayız. Sıfır ve ikinci el traktör alım satımı, servis ve yedek parça konularında da çözüm üretmek için işyerimizin açılışını gerçekleştiriyoruz. İlgi gösteren, açılışımıza katılan herkese teşekkür ediyor, sevgi ve saygılarımı sunuyorum,” dedi.

Kaman Ak Haber Gazetesi olarak yeni açılan işyerinin Başkan Çetin Gökalp ve ailesi ile Kaman ekonomisine katkı sağlamasını temenni eder, hayırlı ve bol kazançlar dileriz.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR  Ceviz'de iyi bir sezon bekleniyor
YORUMLAR

Bir Cevap Yazın

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.