Cumhuriyet Bayramı kutlamasında Satranç Turnuvası düzenlendi

Cumhuriyetimizin 98’inci yıl dönümü kutlama etkinlikleri kapsamında Kaman Belediyesi ile Kırşehir Satranç İl Temsilciliği tarafından ortaklaşa Ödüllü Satranç Turnuvası düzenlendi.

03.11.2021
651
A+
A-

Cumhuriyetimizin 98’inci yıl dönümü kutlama etkinlikleri kapsamında Kaman Belediyesi ile Kırşehir Satranç İl Temsilciliği tarafından ortaklaşa Ödüllü Satranç Turnuvası düzenlendi.

29 Ekim 2021 Cuma günü Belediye binasında iki gün içersinde 4 ayrı yaş kategorisinde 6 tur şeklinde gerçekleştirilen Satranç Turnuvasına Ankara, Kayseri, Aksaray, Kırıkkale, Malatya, Yozgat ve Sivas gibi 7 farklı ilden gelen 150 sporcu katıldı.

Ev sahibi Belediye Başkanı Necati Çolak’ın da yarışmacılarla satranç maçı yaptığı turnuvayı Satranç İl Temsilcisi Nimetullah Kaya başkanlığındaki hakem heyeti yönetti.

İki gün süren turnuva sonunda 4 kategoride ilk 5 dereceye giren sporculara madalyaların yanı sıra toplamda 5 Bin TL para ödülü verildi. En İyi Yerel Sporcular ve En İyi Bayan Sporculara ise Kaman Cevizinin hediye edildiği turnuvaya katılan tüm sporculara ise Katılım Sertifikası takdim edildi.

Kaman Belediyesi Satranç turnuvasında dereceye girenlerin isimleri ise şöyle:

8 Yaş Altı Branşlarında; 1.Kerem Polat, 2.Eymen Efe Bora, 3.İbrahim Temiz, 4.Doruk Zerik ve 5.Ömür Nedim Yavaş. En İyi Yerel Sporcu; Hasan Emir Gürler ve En İyi Bayan Sporcu ise Yağmur Çeçeli.

10 Yaş ve Altı Branşlarında; 1.Şeyma Ekici, 2.Berat Birsel, 3.Selim Alp Öztürk, 4.Mehmet Akif Adar ve 5.Salih Aydın. En İyi Yerel Sporcu; Ahmet Mirza Şahin ve En İyi Bayan Sporcu ise Şeyma Ekici.

14 Yaş ve Altı Branşlarında; 1.Sıddık Umut Öztaş, 2.Doruk Avcı, 3.Sami Altın Kaya, 4.Rıfat Poyraz Civil ve 5.Ömer Aydın. En İyi Yerel Sporcu; Beyza Metdar, En İyi Bayan Sporcu ise Ayça Menşur.

18 Yaş ve Altı Branşlarında; 1.Ahmet Ömür Tunç, 2.Furkan Kaya, 3.Muhammed Alperen Doğan, 4.Özlem Ünlü ve 5.Ahmet Efe Doğan. En İyi Bayan Sporcu; Özlem Ünlü ve En İyi Yerel Sporcu ise Muhammed Furkan Boğa. / Sultan AKTÜRK

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR  Kaman Cevizine sahip çıkalım!
YORUMLAR

Bir Cevap Yazın

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.