Darısı başımıza, darısı Kaman yollarına (!)

Muhalefet partisi olmasına karşın Kırşehir Belediyesi, aldığı kombi asfalt makinesi ile girilmedik mahalle ve yol bırakmayacağını açıkladı.

01.09.2021
1.054
A+
A-

Muhalefet partisi olmasına karşın Kırşehir Belediyesi, aldığı kombi asfalt makinesi ile girilmedik mahalle ve yol bırakmayacağını açıkladı.

Vatandaş soruyor: “İktidardan yana olup Kaman’ı ihya edecek olan Kaman Belediyesi, altyapı çalışmalarını ne zaman tamamlayıp ülkemizin en ücra köşesinde dahi olmayan bu perişanlığı ortadan kaldıracak?”

Kırşehir Belediye Başkanı Selahattin Ekicioğlu, yeni aldıkları “Kombi Asfalt Serim Aracı” ile asfalt serim çalışmalarına başladıklarını açıkladı.

Konu ile ilgili bir açıklama yapan Kırşehir Belediye Başkanı Selahattin Ekicioğlu; “Çağdaş şehirlerin olmazsa olmazlarından olan kaliteli ve güvenli yolların halkın ulaşımı ve araçlarını kullanması açısından çok önem arz etmektedir. Bu bağlamda Kırşehir Belediyesi olarak yeni Kombi Asfalt Serim Aracımızı halkımızın hizmetine sunduk.

Belediyemiz araç filosuna kazandırdığımız Kombi Asfalt Aracımızla daha önce de söz verdiğimiz gibi girilmedik mahalle ve yol bırakmayacağız. Daha az insan gücüyle ve tamamen otomatik olarak çalışan aracımızla çevreyi koruyor ve enerji verimliliğini de arttırıyoruz.

Bundan sonra da belediye hizmetlerinin daha kaliteli ve hızlı bir şekilde yapılabilmesi için yapılması gereken ne varsa tüm birimlerimizle birlikte yapmaya devam edeceğiz. Kırşehir ve Kırşehir halkı her şeyin en iyisine layıktır ve biz de bu konuda üzerimize düşen ne varsa yerine getirmeye devam edeceğiz,” dedi.

KAMANLILAR YOLLARI SORUYOR?

Kaman’da yapım çalışmaları halen devam eden Doğalgaz ve Su Hattı projeleri nedeniyle 2 yıldan fazla süredir ana caddeler ve ara sokaklar dâhil ilçemizin tüm yolları kullanılamaz durumda.

Aynı anda birçok noktada süren yol ve su çalışmaları nedeniyle ulaşım aksarken, su kesintileri de insanımızı artık perişan ve bıkkın bir hale getirdi.

Her ortamda gazetemiz ve sosyal medya hesaplarından belediyeye veryansın eden Kaman halkı; “İktidardan yana olup Kaman’ı ihya edecek olan Kaman Belediyesi, altyapı çalışmalarını ne zaman tamamlayıp ülkemizin en ücra köşesinde dahi olmayan bu perişanlığı ortadan kaldıracak?” diyerek yaşanan bu keşmekeşliğe çare ve çözüm bulunmasını istemekteler. / Pınar AKTÜRK

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR  “Bizleri muhatap almayanları bizler de muhatap almıyoruz”
YORUMLAR

Bir Cevap Yazın

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.