Deva Partisi’nden gazetemize ziyaret

DEVA Partisi Kırşehir İl Başkanı Metin Atabey ve Kaman İlçe Başkanı Hüseyin Yaman ile İl ve İlçe Yönetim Kurulu Üyeleri tarafından gazetemiz Kaman Ak Haber’e nezaket ziyareti yapıldı.

18.05.2022
705
A+
A-

DEVA Partisi Kırşehir İl Başkanı Metin Atabey ve Kaman İlçe Başkanı Hüseyin Yaman ile İl ve İlçe Yönetim Kurulu Üyeleri tarafından gazetemiz Kaman Ak Haber’e nezaket ziyareti yapıldı.

Geçtiğimiz hafta Salı günü Kaman’da esnaf ve halkla kucaklaşmak ve partilerinin programının tanıtımı için çeşitli ziyaretler gerçekleştirilen DEVA Partisi Heyeti, Kaman’daki sivil toplu kuruluşlarını da ziyaret ederek yeni kurulan Kaman İlçe Teşkilatını da kamuoyuna duyurdu.

Ali Babacan’ın Genel Başkanlığında kurulan Demokrasi ve Atılım Partisi’nin (DEVA Partisi) güçlü bir yönetim ile ülkenin idaresine talip olduğunu, ekonominin yoluna koyularak esnaf ve çiftçi ile halkın rahat bir nefes alması için siyasete yeni bir soluk kazandırmak için yola çıktıklarını belirten Kırşehir İl Başkanı Metin Atabey, Kaman’da kendilerine gösterilen ilgi ve iltifattan dolayı memnun olduklarını dile getirdi.

Ziyarette, parti politikalarına değinen ve yeni yönetimine ilgilerinden dolayı Kaman halkına teşekkür eden İlçe Başkanı Hüseyin Yaman ise açıklamasında; “Kaman’da üye faaliyetlerine başladık. Şimdiden gösterilen samimi yaklaşım ve talepler bizleri mutlu etti. Genel Başkanımız Sayın Ali Babacan nasıl ki ülkemizde adım atılmadık şehir, temas edilmedik vatandaş kalmadan çalışmalarını sürdürüyorsa, bizler de Kaman’da aynı şekilde köy köy, mahalle mahalle, ev ev ziyaretlerde bulunarak, vatandaşlarımıza ulaşacağız. Vatandaşlarımızın derdini dinleyerek onlara DEVA olacağız. Şimdiden destek veren tüm hemşerimize teşekkür ederiz,” dedi. / İbrahim AKTÜRK

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR  Cumhur ittifakı Kaman’da Satranç turnuvasında buluştu
YORUMLAR

Bir Cevap Yazın

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.