Eftal Avşar, MHP Kaman Belediye Başkan A.Adayı

Kaman Belediye Başkan Yardımcısı Eftal Avşar, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli ile görüşerek 31 Mart 2024 Mahalli İdareler Seçimleri için Kaman Belediye Başkan A. Adayı olduğunu açıkladı.

14.11.2023
1.615
A+
A-

Kaman’da ilk Aday Adayı Müracaatını yapan kişi Eftal Avşar oldu

Kaman Belediye Başkan Yardımcısı Eftal Avşar, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli ile görüşerek 31 Mart 2024 Mahalli İdareler Seçimleri için Kaman Belediye Başkan A. Adayı olduğunu açıkladı.

13 Kasım 2023 Pazartesi günü MHP Genel Merkezine resmi müracaatını yaparak Mart 2024 seçimleri için Kaman Belediye Başkanlığı için Aday Adalığını açıklayan ilk isim olan Eftal Avşar, sosyal medyasından yaptığı paylaşım ve gazetemize yaptığı ilk açıklamasında; “Gönülleri birleşenler selam sizlere… Uzaklarda dertleşenler selam sizlere…

Bugün Türk Milletinin Kalesi, Hareketin Merkezi olan MHP Genel Merkezimize giderek Sayın Genel Başkanımız Devlet Bahçeli Bey ve Divan Üyelerimizi ziyaret ederek, İlçe ve İl Başkanlarımızın da olurlarıyla 31 Mart 2024 tarihinde yapılacak olan Mahalli İdareler Seçimlerinde Kaman Belediye Başkanlığı A. Adaylığı başvurumuzu yaptık.

Çıktığımız bu kutlu yolda Allah hakkımızda hayırlısını nasip etsin, dostlarımıza ve Ülküdaşlarımıza karşı utandırmasın,” ifadelerini kullandı.

Öğretmen kökenli olup idarecilik, sendikacılık ve Ülkü Ocağı Başkanlığının yanı sıra MHP’den Belediye Başkan A.Adaylığı ve Milletvekili Adaylığı da yapan Eftal Avşar, Mart 2024 seçimleri için Kaman’dan ilk A.Adaylığı müracaatını açıklayan isim olarak ilgi ve teveccühleri üzerinde topladı.

Eftal AVŞAR Kimdir?

1966 Kaman doğumlu. Sarıömerli Köyü İlkokulu, Kaman Ortaokulu, Kaman Endüstri Meslek Lisesi, Ankara Ulus Endüstri Meslek Lisesi ve Gazi Üniversitesi Gazi Eğitim Fakültesi Kırşehir Eğitim Yüksekokulunda okudu. Anadolu Üniversitesinde Sosyal Bilimler alanında Lisans öğrenimini tamamladı. 1987 yılında Mardin İlinde öğretmenliğe başladı. 1992 yılından itibaren Kırşehir’de görev yapmakta.1994 yılından buyana Kaman İlçemizde çeşitli okullarda öğretmenlik ve idarecilik görevlerinde bulundu.

2012 yılında Milli Eğitim Bakanlığı’ndan kurumlar arası nakil ile Kaman Belediye Başkan Yardımcılığı görevine atandı ve halen Kaman Belediye Başkan Yardımcısı olarak görev yapmakta.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR  MHP Seçim Bürosu Açıldı

Ülkücü Hareket içerisinde bir nefer olarak her kademede mücadele eden Avşar; 1996 yılı Ekim ayından 2005 yılı Nisan ayına kadar Kaman Ülkü Ocağı Başkanlığı, Şubat 2005 yılından Şubat 2012 yılına kadar Türk Eğitim-Sen Kaman İlçe Başkanlığı, 2010-2014 yıllarında Kaman Kızılay Şubesi Başkan Vekilliği görevlerinde bulundu.

2009 yılı Mahalli İdareler Seçiminde Milliyetçi Hareket Partisi Kaman Belediye Başkanlığı Aday Adayı oldu.

1 Kasım 2015 Genel Seçiminde Milliyetçi Hareket Partisi Kırşehir Milletvekili adayı oldu.

Evli ve iki çocuk babasıdır.

YORUMLAR

Bir Cevap Yazın

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.