Erdoğan Tekeli yeniden Kurancılı’ya talip

“Yaptıklarım yapacaklarımın teminatıdır” diyerek Kurancılı halkından ikinci dönem için yeniden yetki isteyen Erdoğan Tekeli, seçim çalışmalarına hızlı bir giriş yaptı.

06.02.2024
859
A+
A-

Kaman ilçemizin elinde tektaş pırlanta gibi kalan Kurancılı Kasabasında Cumhur İttifakı olmadan seçime gidileceği kesinleşmesinin ardından önceki dönem Belediye Başkanı olan Erdoğan Tekeli, yeniden MHP’nin adayı olarak açıklandı.

“Yaptıklarım yapacaklarımın teminatıdır” diyerek Kurancılı halkından ikinci dönem için yeniden yetki isteyen Erdoğan Tekeli, seçim çalışmalarına hızlı bir giriş yaptı.

31 Mart 2024 Mahalli İdareler Seçimleri için Milliyetçi Hareket Partisi tarafından yeniden Kurancılı Belediye Başkan Adayı olarak ilan edilen Erdoğan Tekeli, 2014 yılında MHP’den Belediye Başkanı seçilmiş ve 5 yıl boyunca Kurancılı için çalışmalar yapmıştı. 2019 Yerel Seçimlerinde de MHP’den yeniden aday gösterilen Tekeli, seçimlerde başkanlığı Ak Parti’nin adayına kaptırmıştı.

Belediye Başkanlığı döneminde gerçekleştirdiği projeler ve sosyal faaliyetlerle Kurancılı halkının gönlünde farklı bir yer edinen Erdoğan Tekeli, partisi MHP’nin tekrar aday göstermesiyle 31 Mart 2024 Mahalli İdareler Seçimlerinde yeniden Kurancılı halkından destek istiyor.

Gazetemize açıklamada bulunan MHP Kurancılı Belediye Başkan Adayı Erdoğan Tekeli; “5 yıllık süreç içerisinde üretken belediyecilik anlamında gereken bütün şartları elimizden geldiği kadar yapmaya çalıştık. Başarılı olduğumuzu ve geldiğimiz noktada büyük bir yol kat ettiğimizi düşünüyorum. Halkımız bizi tekrar belediye başkanı görmek isterse kasabamız için düşündüğümüz büyük projelerimizi hayata geçirmek için çalışacağım. Bu zamana kadar yaptığım ve halkımız tarafından destek gören çalışmalarımızın yanı sıra yarım kalan işlerimizi tamamlamak ve yeni projelerimizi hayata geçirmek için çalışacağım. Kurancılıyı İç Anadolu’nun parlayan bir yıldızı, örnek bir kasaba ve yaşanılabilir bir yer yapmak için yola çıktık ve bu yolda devam edeceğiz. Bunun içinde desteklerinize talibim,” dedi.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR  Büyükoba Kapalı Sistem Sulama Projesi hizmete girdi
YORUMLAR

Bir Cevap Yazın

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.