Erhan Talu, seçim çalışmalarına hız verdi

Talu, ziyaret sırasında 27 Ocak Cumartesi günü Atatürk Caddesi Şifa İnşaat altındaki Seçim İletişim Bürosunun saat 14.00’de yapılacak olan açılışına tüm Kaman halkını davet etti.

25.01.2024
1.720
A+
A-

Kaman CHP Belediye Başkan Adayı Erhan Talu, aktif çalışmalarını sürdürüyor. İlk olarak çarşı ve sanayi esnaflarını ziyaret eden Talu, Çarşamba günü de pazar esnafı ve vatandaşlarla bir araya geldi.

Eşi Yurdagül Talu ve CHP Kadın Kolları Üyeleri ile birlikte pazar yerinde esnaf ve vatandaşlarla buluşan Erhan Talu, samimi bir ortamda sohbet ederek istek ve beklentileri birebir dinleme fırsatı buldu.

CHP Kaman Belediye Başkan Adayı Erhan Talu, yerel seçim sürecinde halkla daha yakın bir iletişim kurması ve esnaf ziyaretleri ile sorunların çözümüne yönelik aktif bir rol üstlenme gayretini yansıtıyor. Talu’nun bu çabalarıyla ilçedeki esnafın beklentilerine daha iyi cevap verebilecek bir yönetim anlayışını hedeflediği gözlemleniyor.

Fikir alışverişinde bulunarak çözüm önerileri üzerinde tartışmalara da katılan Talu, sorunların çözümü için gerekli bilgileri de not almakta.

Ziyaretler sırasında vatandaşlar tarafından sevgiyle kucaklanan, samimi ve içten bir atmosferle karşılanan Erhan Talu, gazetemizi de ziyaret ederek çalışmalarını değerlendirdi. Talu, ziyaret sırasında 27 Ocak Cumartesi günü Atatürk Caddesi Şifa İnşaat altındaki Seçim İletişim Bürosunun saat 14.00’de yapılacak olan açılışına tüm Kaman halkını davet etti.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR  Kaman Belediyesi iftar yemeği düzenliyor
YORUMLAR

Bir Cevap Yazın

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.