Esnaflar Timurhan’la devam dedi

Kaman Esnaf ve Sanatkârlar Odası Kongresinde tek liste ile yapılan seçimle mevcut Başkan Sinan Timurhan, 4’üncü kez güven tazeledi.

19.01.2022
1.050
A+
A-

Kaman Esnaf ve Sanatkârlar Odası Kongresinde tek liste ile yapılan seçimle mevcut Başkan Sinan Timurhan, 4’üncü kez güven tazeledi.

15 Ocak 2022 Cumartesi günü Halk Eğitim Merkezi Salonunda gerçekleştirilen tek listeli kongrenin Divan Başkanlığını Kırşehir Esnaf Odaları Birliği Denetim Kurulu Başkanı Oğuz Cihan, Katip Üyeliklerini ise Serkan Özdemir, Kaan Özal Yaman, Üçler Demir ve Mehmet Saray yaptı.

Sinan Timurhan’ın değişiklik yapmadan eski yönetim kurulu üyeleriyle birlikte tek liste ile gittiği seçimde kayıtlı 970 üyeden 213’ü oy kullandı. Timurhan, kullanılan oyların tamamını alarak 4. kez oda başkanlığına seçilmiş oldu. 7 Ocak’ta yapılması gereken kongre, çoğunluk sağlanamadığı için bu haftaya ertelenmişti.

Kongre sonunda Sinan Timurhan Başkanlığındaki yeni ESO Yönetimi; Yılmaz Çakır, Mevlüt Çoban, Vedat Altun, Turgay Dündar, Cafer Daz, Levent Solak, Osman Demirci ve Fehmi Bakkal’dan oluşurken, Denetim Kurulu’na ise Himmet Akkoç, Vedat Sağlık ve Osman Öztürk seçildi. / Sultan AKTÜRK

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR  Yeşil Kaman TV Yayın Hayatına Başladı
YORUMLAR

Bir Cevap Yazın

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.