Evimizdeki rövanş da hüsran oldu

Yeşil Kamanspor, 15’inci hafta karşılaşmasın da lider Ankara TKİ’yi misafir etti. 6’ıncı hafta maçında 5-0’ın rövanşı için hazırlık yapan takımımız Pazar günü kendi sahasında Ankara TKİ karşısında yine tutunamadı.

23.03.2022
906
A+
A-

Yeşil Kamanspor: 2  – Ankara TKİ: 5

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Bölgesel Amatör Ligi 5’inci Bölge 3’üncü grupta mücadele eden takımımız Yeşil Kamanspor, 15’inci hafta karşılaşmasın da lider Ankara TKİ’yi misafir etti. 6’ıncı hafta maçında 5-0’ın rövanşı için hazırlık yapan takımımız Pazar günü kendi sahasında Ankara TKİ karşısında yine tutunamadı.

Önceki hafta kar nedeniyle iptal edilen bir hafta ileriye alınan ligde son haftalara girildi. 20 Mart Pazar günü saat 14.00’de Hakem emir Toprak’ın yönetiminde gerçekleşen karşılaşmanın henüz ilk dakikalarında futbolcumuz Görkem Çitak’ın kendi kalemize attığı golle moraller bozulurken, rakibimiz Ankara TKİ’li oyuncular 33 ve 37. dakikalarda filemizi yine havalandırdılar. Oyundan kopmayan takımımız 42.dakikada Oğuzhan Zel’in kafa golü ve 44.dakikada Sefa Şenocak’ın asisti ile ilk yarı 2-3 sona erdi.

İkinci yarıda ise takımın çabası sonucu değiştirmezken, Ankara TKİ 56 ve 63.dakikalardaki gollerle skoru netleştirdiler. Karşılaşmada Yeşil Kamanspor 4 ve Ankara TKİ ise 3 sarı kart gördü. 90 dakikalık mücadele sonunda rövanşı ve 3 puanı alamayan takımımız Yeşil Kamanspor sahamızda Ankara TKİ’ye 2-5 yenildi.

Karşılaşma sonucu fikstürü etkilemedi. Ankara TKİ 29 puanla liderliğini sürdürürken ve Yeşil Kamanspor ise 10 puan ile 7.sıradaki yerini korudu.

Yeşil Kamanspor bu hafta sonu 27 Mart Pazar günü deplasmanda 20 puanla ligin 5’incisi olan Sorgun Belediyespor ile düşme hattına girmemek için karşılaşacak. / İbrahim AKTÜRK

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR  Engellilerden Voleybol gösterisi
YORUMLAR

Bir Cevap Yazın

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.