Fen Lisesinden bir başarı daha

Kırşehir ili Liselerarası Kültür ve Bilgi Yarışmasında Kaman İMKB Fen Lisesi öğrencileri yine ilçemizi gururlandırarak il birinciliği elde ettiler.

26.02.2020
821
A+
A-

Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından düzenlenen Kültür ve Sanat Yarışmaları kapsamında 21 grubun katıldığı Kırşehir ili Liselerarası Kültür ve Bilgi Yarışmasında Kaman İMKB Fen Lisesi öğrencileri yine ilçemizi gururlandırarak il birinciliği elde ettiler.

22 Şubat 2020 Cumartesi günü Kırşehir Cacabey Gençlik Merkezi’nde gerçekleştirilen yarışmada, Merve Mısır, Recep Kaplan ve Sedat Ramiz Yıldız adlı öğrencilerden oluşan Kaman Fen Lisesi grubu, il birinciliği sonrası Kırşehir’i temsilen Nisan ayında Nevşehir ilinde düzenlenecek olan Bölge Finallerine katılmaya hak kazandı. Aynı yarışmada üniversite kategorisinde ise Kırşehir Ahi Evran Üniversitesi Çocuk Gelişimi bölümü öğrencileri birinci oldu.

Konuyla ilgili olarak gazetemize değerlendirmede bulunan Okul Müdürü Muharrem Akbaş, “İlçemizi temsilen yarışmaya katılıp derece alarak bizleri gururlandıran öğrencilerimizi, öğretmenlerimizi ve velilerimize tebrik ve teşekkür ediyorum. Öğrencilerimize bundan sonraki yarışma etaplarında da başarılar diliyorum,” dedi. / Pınar AKTÜRK

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR  MYO’da Tehlike Çanları Çalıyor
YORUMLAR

Bir Cevap Yazın

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.