Festivalimize 8 yazar ve şair katıldı

Gazetemiz Yazarı Mümtaz Boyacıoğlu ile birlikte Serap Saylam Şen, Nafis Güzelküçük ve Gazi Baran; Kırşehir’den gelen yazar ve şair Zeynep Nur Küçük, Emin Salman, Ülkü Aydın ve Ömer Tutsun yayınladıkları eserleriyle okuyucularıyla buluştular.

12.10.2022
971
A+
A-

Kaman Ceviz Kültür ve Sanat Festivalimizin en önemli kültür etkinliği bölümünde yer alan kitap fuarına Kamanlı yazar ve şairlerimizden Gazetemiz Yazarı Mümtaz Boyacıoğlu ile birlikte Serap Saylam Şen, Nafis Güzelküçük ve Gazi Baran; Kırşehir’den gelen yazar ve şair Zeynep Nur Küçük, Emin Salman, Ülkü Aydın ve Ömer Tutsun yayınladıkları eserleriyle okuyucularıyla buluştular.

3 KAMAN KİTABI

Gazetemiz Yazarı Eğitimci ve Araştırmacı Mümtaz Boyacıoğlu öğretmenim yeni yayınlanan “Mustafa Kemal’i Gördüm Kaman’da”, “Ana, Çocuk Gelin” ve “Nöörüyon Kaman Ağzı” kitapları ile “Karartılamayan Işıklar, Köy Enstitüleri” kitabıyla halkımız ve okurlarıyla buluştu. Yine Gazetemiz Yazarı Eğitimci Araştırmacı Yazar ve Şair Yaşar Şahin öğretmenimizde destek için standı ziyaret ederek okurlarıyla sohbet ettiler. Gazetemizin her iki yazarına da Belediye Başkanı Necati Çolak tarafından ilçemize ve kültürümüze katkılarından dolayı plaket takdim edildi.

SERAP SAYLAM ŞEN İLK KİTABINI TANITTI

Kaman’da 1969 yılında doğan ve eğitiminin ardından 1990 yılında Ebe olarak iş hayatına başlayan hemşerimiz Serap Saylam Şen, yayınladığı ilk şiir kitabı olan “Anlatsana” ile ilgi topladı. Edebiyata ilgisi nedeniyle yaşantısının özlemini, öfkesini ve sitemlerini kaleme döken şairimiz eşinin de destekleri ile ilk önce internet ortamında, daha sonra da bazı gazete ve dergilerde şiirlerini yayınlamaya başladı. 3 ayrı antoloji kitabında yer alan Şair hemşerimiz Serap Saylam Şen gösterilen ilgi ve çevresinin desteği sonucu şiirlerini bir kitapta toplamaya karar vermiş.

GAZİ BARAN’DAN YENİ KİTAP

Kurancılı Sanat Evi Kurucusu Yazar hemşerimiz Gazi Baran, “Cumhuriyetin 100. Yılında Kırşehir, Sayılarla Bütünsel Bakış” adlı kitabı yayınlandı. Kırşehir’in 1923’ten bu yana tüm istatistiksel verilerinin yer aldığı yıllık niteliğindeki kitabı yayınlandı. Baran, bu kitapla birlikte önceki kitaplarını da okuyucularıyla buluşturdu. / İbrahim AKTÜRK

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR  İşten Çıkarılan 5 Kişi için İşe İade Kararı Verildi
YORUMLAR

Bir Cevap Yazın

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.